Recepty podle ingrediencí
ananas
Počet nalezených nápojů: 6 (1 - 6)
Ananas
postup
Vydlabeme plod ananasu. Vydlabanou část rozmixujeme v mixéru na kaši, přidáme Malibu a nalijeme zpět do vydlabaného ananasu. Ozdobíme plátkem jahody.
Vydlabeme plod ananasu. Vydlabanou část rozmixujeme v mixéru na kaši, přidáme Malibu a nalijeme zpět do vydlabaného ananasu. Ozdobíme plátkem jahody.
kategorie fancy drinks
příprava mixér
Ananasová Bowle
ingredience
víno bílé 3 l
víno červené 0,7 l
šampaňské 0,7 l
slivovice 5 cl
ananas kompot 1 konzerva
cukr 250 g
víno bílé 3 l
víno červené 0,7 l
šampaňské 0,7 l
slivovice 5 cl
ananas kompot 1 konzerva
cukr 250 g
postup
Ananas rozkrájíme na dvoucentimetrové kousky, dáme do mísy, přelijeme ananasovou šťávou a slivovicí a necháme 2 hodiny v ledničce. Do mísy na bowli dáme cukr, nalijeme litr bílého vína a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme vychlazený ananas, dolijeme bílým i červeným vínem a šampaňským. Ihned podáváme.
Ananas rozkrájíme na dvoucentimetrové kousky, dáme do mísy, přelijeme ananasovou šťávou a slivovicí a necháme 2 hodiny v ledničce. Do mísy na bowli dáme cukr, nalijeme litr bílého vína a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme vychlazený ananas, dolijeme bílým i červeným vínem a šampaňským. Ihned podáváme.
kategorie bowles
Ananasova Bowle #2
postup
Vše smícháme dohromady v terině. Necháme hodinu vychladit a podáváme.
Vše smícháme dohromady v terině. Necháme hodinu vychladit a podáváme.
kategorie bowles
Angkorský Punč
ingredience
víno bílé přírodní 7 dcl
třešňovice 3 dcl
ananas kompot 1 velká konzerva
cukr vanilkový 2 sáčky
voda 2 dcl
víno bílé přírodní 7 dcl
třešňovice 3 dcl
ananas kompot 1 velká konzerva
cukr vanilkový 2 sáčky
voda 2 dcl
postup
Ananas nakrájíme na kousky, vložíme do smaltovaného nebo kameninového hrnce, přidáme ananasovou šťávu, víno, vanilkový cukr a sklenku studené vody. Vše uvedeme těsně pod bod varu. Stáhneme z ohně, dolijeme třešňovici a ihned podáváme.
Ananas nakrájíme na kousky, vložíme do smaltovaného nebo kameninového hrnce, přidáme ananasovou šťávu, víno, vanilkový cukr a sklenku studené vody. Vše uvedeme těsně pod bod varu. Stáhneme z ohně, dolijeme třešňovici a ihned podáváme.
kategorie punches
příprava tepelná příprava
Creole Cooler
ingredience
mléko 20 cl
pomerančový džus 6 cl
limetový džus 3 cl
ananas drcený 200 g
mléko 20 cl
pomerančový džus 6 cl
limetový džus 3 cl
ananas drcený 200 g
postup
Předepsané suroviny vložíme do tumbleru a zamícháme.
Předepsané suroviny vložíme do tumbleru a zamícháme.
kategorie nealko
sklo velký tumbler
příprava straight way
Korzár
ingredience
rum světlý 1 l
víno bílé suché 1/2 láhve
pomerančový džus 50 cl
citronová šťáva 25 cl
ananas nakrájený 300 g
vanilka 2 lusky
skořice
muškátový oříšek strouhaný
rum světlý 1 l
víno bílé suché 1/2 láhve
pomerančový džus 50 cl
citronová šťáva 25 cl
ananas nakrájený 300 g
vanilka 2 lusky
skořice
muškátový oříšek strouhaný
postup
Všechny ingredience smícháme v punčové míse a necháme alespoň 4 hodiny odpočívat v chladu. Podáváme v pohárech ozdobených plátky pomeranče a citronu.
Všechny ingredience smícháme v punčové míse a necháme alespoň 4 hodiny odpočívat v chladu. Podáváme v pohárech ozdobených plátky pomeranče a citronu.
kategorie punches