Recepty podle ingrediencí
kokosový krém
Počet nalezených nápojů: 13 (1 - 10)
Berry Cup
ingredience
Galliano 2 cl
kokosový krém 4 cl
ananasový džus 8 cl
jahodový džus 8 cl
vaječný likér 4 cl
skořice 1 lžička
piškoty 8 ks
Galliano 2 cl
kokosový krém 4 cl
ananasový džus 8 cl
jahodový džus 8 cl
vaječný likér 4 cl
skořice 1 lžička
piškoty 8 ks
postup
Do šejkru s ledem odměříme první čtyři přísady (Galliano, kokosový krém, ananasový a jahodový džus). Pořádně promícháme. A obsah vylejeme do koňakovky většího obsahu.
Poté podél skla nápoj v koňakovce podlejeme vaječným likérem, aby se usadil na spod skla. Pěnou zbylou v šejkru ozdobíme nápoj připravený v koňakovce.
Na závěr kraj sklenice dozdobíme piškoty a posypeme skořicí. Nápoj servírujeme s kávovou lžičkou.
Do šejkru s ledem odměříme první čtyři přísady (Galliano, kokosový krém, ananasový a jahodový džus). Pořádně promícháme. A obsah vylejeme do koňakovky většího obsahu.
Poté podél skla nápoj v koňakovce podlejeme vaječným likérem, aby se usadil na spod skla. Pěnou zbylou v šejkru ozdobíme nápoj připravený v koňakovce.
Na závěr kraj sklenice dozdobíme piškoty a posypeme skořicí. Nápoj servírujeme s kávovou lžičkou.
kategorie fancy drinks
sklo koňakovka
příprava šejkr
Blue Hawaiian
postup
Do šejkru nalijeme suroviny a promícháme. Nalijeme do sklenice a ozdobíme plátkem pomeranče.
Do šejkru nalijeme suroviny a promícháme. Nalijeme do sklenice a ozdobíme plátkem pomeranče.
příprava šejkr
Blue Hawaiian #2
ingredience
rum světlý Bacardi 3 cl
Curacao Blue 2 cl
ananasový džus 4 cl
kokosový krém 2 cl
kokos strouhaný
rum světlý Bacardi 3 cl
Curacao Blue 2 cl
ananasový džus 4 cl
kokosový krém 2 cl
kokos strouhaný
postup
Horní okraj koktejlky ponoříme nejprve do ananasového džusu, potom do strouhaného kokosu. Rum, Curacao, ananasový džus a kokosový krém rozmixujeme s trochou drceného ledu v elektrickém mixéru a nalijeme do připravené sklenky. Ozdobíme kouskem ananasu a třešničkou.
Horní okraj koktejlky ponoříme nejprve do ananasového džusu, potom do strouhaného kokosu. Rum, Curacao, ananasový džus a kokosový krém rozmixujeme s trochou drceného ledu v elektrickém mixéru a nalijeme do připravené sklenky. Ozdobíme kouskem ananasu a třešničkou.
Chi Chi
ingredience
vodka 5 cl
Triple Sec 1 lžička
ananasový džus 5 cl
kokosový krém 5 cl
citronová šťáva 1 lžička
vodka 5 cl
Triple Sec 1 lžička
ananasový džus 5 cl
kokosový krém 5 cl
citronová šťáva 1 lžička
postup
Do šejkru s několika kostkami ledu vložíme uvedené suroviny. Protřepeme a nalijeme do tumbleru. Přidáme dvě kostky ledu a ozdobíme snítkou máty.
Do šejkru s několika kostkami ledu vložíme uvedené suroviny. Protřepeme a nalijeme do tumbleru. Přidáme dvě kostky ledu a ozdobíme snítkou máty.
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Coco Cola
ingredience
kokosový krém 4 cl
limetová šťáva 1 cl
Cola na dolití
kokosový krém 4 cl
limetová šťáva 1 cl
Cola na dolití
postup
Do tumbleru vložíme led, nalijeme předepsané suroviny a lehce promícháme.
Do tumbleru vložíme led, nalijeme předepsané suroviny a lehce promícháme.
kategorie nealko
sklo malý tumbler
příprava straight way
Cocos Cream
postup
V mixéru s drceným ledem zpracujeme vodku, zmrzlinu a kokosový krém. P5elijeme do sklenky a doplníme sodou.
V mixéru s drceným ledem zpracujeme vodku, zmrzlinu a kokosový krém. P5elijeme do sklenky a doplníme sodou.
příprava mixér
Granada
postup
Uvedené suroviny promícháme v šejkru a slijeme do tumbleru s ledem.
Uvedené suroviny promícháme v šejkru a slijeme do tumbleru s ledem.
kategorie nealko
sklo malý tumbler
příprava šejkr