griotka s džusem
lenka (neregistrovaný) | 13.07.2009 22:45 |
dobrý večer, dovolte mi zcela laický dotaz - když míchám griotku s pomerančovým džusem jak to udělám aby byly jednotlivé barvy rozdělené, na dně griotka a nahoře džusík? Vždy mi z toho vyjde nahnědlý nevzhledný mišmaš... musí to bý vše dobře vychlazené, nebo kde je ten fígl? Je ro receptík nenáročný a přitom vypadá i chutná dobře,ne? Díky. Odpovědět |
mojito (neregistrovaný) | 13.07.2009 23:33 | |
ahojky,ono jde o to,jak husta ta griotka je,nektere jsou ridke....Figl neni v chlazeni,ale v hustote ingredienci.Naplnte sklenici ledem a prvni dejte hustsi ingredienci(napr.Griotku),nato opatrne(napr.pres lzicku) lijte mene hustou ingredienci(napr.dzus).Dejte si zalezet,opravdu nepospichejte a uvidite,ze to lze. Pak dejte vedet jak se zadarilo ;-) Odpovědět |