Přihlášení

griotka s džusem

lenka (neregistrovaný)13.07.2009 22:45
dobrý večer, dovolte mi zcela laický dotaz - když míchám griotku s pomerančovým džusem jak to udělám aby byly jednotlivé barvy rozdělené, na dně griotka a nahoře džusík? Vždy mi z toho vyjde nahnědlý nevzhledný mišmaš... musí to bý vše dobře vychlazené, nebo kde je ten fígl? Je ro receptík nenáročný a přitom vypadá i chutná dobře,ne? Díky.

Odpovědět

mojito (neregistrovaný)13.07.2009 23:33
ahojky,ono jde o to,jak husta ta griotka je,nektere jsou ridke....Figl neni v chlazeni,ale v hustote ingredienci.Naplnte sklenici ledem a prvni dejte hustsi ingredienci(napr.Griotku),nato opatrne(napr.pres lzicku) lijte mene hustou ingredienci(napr.dzus).Dejte si zalezet,opravdu nepospichejte a uvidite,ze to lze.
Pak dejte vedet jak se zadarilo ;-)

Odpovědět

Založit nové téma  |  Hledání v diskusi