Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Night Capp
Počet nalezených nápojů: 25 (1 - 10)
Anýzovka Special
ingredience
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
postup
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.
příprava tepelná příprava
BLT
postup
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.
kategorie grogs
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Brandy Blazer
postup
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Bull's Milk
postup
Předepsané ingredience dobře promícháme s drceným ledem v míchací sklenici. Nápoj přelijeme do tumbleru a posypeme muškátovým oříškem.
Předepsané ingredience dobře promícháme s drceným ledem v míchací sklenici. Nápoj přelijeme do tumbleru a posypeme muškátovým oříškem.
sklo malý tumbler
příprava míchací sklenice
Cafe Pucci
postup
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Cognac Egg-nogg
postup
V punčovém poháru rozmícháme 2 žloutky s cukrem. Přilijeme horké mléko a koňak. Navrch nastrouháme muškátový oříšek.
V punčovém poháru rozmícháme 2 žloutky s cukrem. Přilijeme horké mléko a koňak. Navrch nastrouháme muškátový oříšek.
kategorie egg-noggs
sklo punčový pohár
příprava straight way
Farizej
postup
Rum ohřejeme a nalijeme do předehřátého poháru. Přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Dolijeme kávou a ozdobíme šlehačkou.
Rum ohřejeme a nalijeme do předehřátého poháru. Přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Dolijeme kávou a ozdobíme šlehačkou.
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Frappe Café De Paris
ingredience
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
postup
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
kategorie nealko
příprava tepelná příprava
Gejzír
postup
Předepsané ingredience protřepeme s ledem v šejkru. Přes sítko nalijeme do sklenky obsahující několik kostkek ledu. Zastříkneme grapefruitovou kůrou a ozdobíme plátkem grapefruitu.
Předepsané ingredience protřepeme s ledem v šejkru. Přes sítko nalijeme do sklenky obsahující několik kostkek ledu. Zastříkneme grapefruitovou kůrou a ozdobíme plátkem grapefruitu.
sklo old fashioned
příprava šejkr