Přihlášení

Podobné míchané nápoje

Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Night Capp

Počet nalezených nápojů: 25 (1 - 10)

Anýzovka Special

ingredience
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
postup
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.

příprava tepelná příprava

Bikini

ingredience
rum světlý 3 cl
vodka 6 cl
mléko 1,5 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 1 lžička
postup
Uvedené suroviny nalijeme přes led do šejkru a protřepeme. Přes strainer přecedíme do koktejlky a ozdobíme citronovou kůrou.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

BLT

BLT ingredience
Becherovka 5 cl
smetana 5 cl
voda horká na dolití
cukr 10 g
postup
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.

kategorie grogs
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava

Brandy Blazer

ingredience
káva černá teplá 5 cl
koňak 3 cl
kávový likér 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
postup
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.

sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava

Bull's Milk

ingredience
brandy 8 cl
rum tmavý 3 cl
mléko 14 cl
cukr 1/2 lžičky
muškátový oříšek
postup
Předepsané ingredience dobře promícháme s drceným ledem v míchací sklenici. Nápoj přelijeme do tumbleru a posypeme muškátovým oříškem.

sklo malý tumbler
příprava míchací sklenice

Cafe Pucci

ingredience
rum tmavý 2 cl
Amaretto 2 cl
káva silná horká
cukr 1 lžička
šlehačka
postup
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.

sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava

Cognac Egg-nogg

ingredience
koňak 6 cl
mléko horké
cukr
žloutek 2 ks
muškátový oříšek
postup
V punčovém poháru rozmícháme 2 žloutky s cukrem. Přilijeme horké mléko a koňak. Navrch nastrouháme muškátový oříšek.

kategorie egg-noggs
sklo punčový pohár
příprava straight way

Farizej

ingredience
rum světlý 4 cl
káva horká silná
cukr 3 lžičky
šlehačka 2 lžíce
postup
Rum ohřejeme a nalijeme do předehřátého poháru. Přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Dolijeme kávou a ozdobíme šlehačkou.

sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava

Frappe Café De Paris

ingredience
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
postup
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.

Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.

kategorie nealko
příprava tepelná příprava

Gejzír

ingredience
Becherovka 5 cl
grapefruitový džus 5 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr moučkový 1 lžička
postup
Předepsané ingredience protřepeme s ledem v šejkru. Přes sítko nalijeme do sklenky obsahující několik kostkek ledu. Zastříkneme grapefruitovou kůrou a ozdobíme plátkem grapefruitu.

sklo old fashioned
příprava šejkr

| 1 | 2 | 3 | Další »