Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Myra
Počet nalezených nápojů: 9 (1 - 9)
Campari Laguna
postup
S ledem protřepeme všechny ingredience v šejkru. Nalijeme do sklenky a ozdobíme třešničkou.
S ledem protřepeme všechny ingredience v šejkru. Nalijeme do sklenky a ozdobíme třešničkou.
příprava šejkr
Iceberg
postup
Všechny ingredience protřepeme s drceným ledem v šejkru. I s ledem nalijeme do malého tumbleru. Nápoj ozdobíme plátkem kiwi.
Všechny ingredience protřepeme s drceným ledem v šejkru. I s ledem nalijeme do malého tumbleru. Nápoj ozdobíme plátkem kiwi.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Purple Rainbow
ingredience
gin 2 cl
vodka Jelcin Black 2 cl
vermut bílý 2 cl
vermut červený 2 cl
citronová šťáva 1 cl
soda na dolití
gin 2 cl
vodka Jelcin Black 2 cl
vermut bílý 2 cl
vermut červený 2 cl
citronová šťáva 1 cl
soda na dolití
postup
Gin, vodku, vermuty a citronovou šťávu smícháme v šejkru, slijeme do tumbleru naplněného ledem a dolijeme sodou. Ozdobíme jahodou a plátkem kiwi.
Gin, vodku, vermuty a citronovou šťávu smícháme v šejkru, slijeme do tumbleru naplněného ledem a dolijeme sodou. Ozdobíme jahodou a plátkem kiwi.
kategorie fancy drinks
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Silvestrovský Punč
ingredience
víno bílé suché 25 cl
víno červené suché 25 cl
vodka 7 cl
voda 25 cl
citronová šťáva 5 cl
cukr 120 g
víno bílé suché 25 cl
víno červené suché 25 cl
vodka 7 cl
voda 25 cl
citronová šťáva 5 cl
cukr 120 g
postup
Vodu, cukr a víno smícháme a zahřejeme k bodu varu, ale nevaříme. Odstavíme, přidáme vodku a citronovou šťávu a slijeme do servírovacích sklenic.
Vodu, cukr a víno smícháme a zahřejeme k bodu varu, ale nevaříme. Odstavíme, přidáme vodku a citronovou šťávu a slijeme do servírovacích sklenic.
kategorie punches
příprava tepelná příprava
Top Cocktail
postup
Do mixéru dáme kolem 10 cl drceného ledu, uvedené ingredience a mixujeme do hustoty zmrzliny. Vložíme do širšího poháru, zastříkneme červeným vínem a ozdobíme kuličkami hroznového vína.
Do mixéru dáme kolem 10 cl drceného ledu, uvedené ingredience a mixujeme do hustoty zmrzliny. Vložíme do širšího poháru, zastříkneme červeným vínem a ozdobíme kuličkami hroznového vína.
příprava mixér
Vampire´s Kiss
ingredience
vermut červený 4 cl
pomerančový džus 4 cl
vodka 2 cl
víno červené Koskenkorva Vargtass 1 střik
vermut červený 4 cl
pomerančový džus 4 cl
vodka 2 cl
víno červené Koskenkorva Vargtass 1 střik
Vodka Martini
postup
Vložíme kostky ledu do míchací sklenice. Přes led přidáme suroviny a důkladně zamícháme. Přes sítko nalijeme do vychlazené koktejlky a vložíme zelenou olivu.
Vložíme kostky ledu do míchací sklenice. Přes led přidáme suroviny a důkladně zamícháme. Přes sítko nalijeme do vychlazené koktejlky a vložíme zelenou olivu.
kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava míchací sklenice