Recepty podle ingrediencí
Becherovka
Počet nalezených nápojů: 72 (41 - 50)
Karlovarská Duha
ingredience
Becherovka 2 cl
Cinzano Bianco 2 cl
rum světlý Havana Club 7 letý 1 cl
rum světlý Havana Club 1 cl
Campari Bitter 0,5 cl
Becherovka 2 cl
Cinzano Bianco 2 cl
rum světlý Havana Club 7 letý 1 cl
rum světlý Havana Club 1 cl
Campari Bitter 0,5 cl
Karlovy Vary Stop
postup
Do vychlazené sklenky vložíme dvě kostky ledu, přidáme becherovku a zastříkneme bitterem. Dolijeme vychlazený sekt a lehce promícháme.
Do vychlazené sklenky vložíme dvě kostky ledu, přidáme becherovku a zastříkneme bitterem. Dolijeme vychlazený sekt a lehce promícháme.
sklo šampaňský pohár
příprava straight way
Koospol
postup
Do míchací sklenice vložíme led, nalijeme becherovku a slivovici a zastříkneme fernetem. Zamícháme barovou lžičkou a nalijeme do koktejlky. Ozdobíme koktejlovou třešničkou a nad nápojem zlomíme citronovou kůru.
Do míchací sklenice vložíme led, nalijeme becherovku a slivovici a zastříkneme fernetem. Zamícháme barovou lžičkou a nalijeme do koktejlky. Ozdobíme koktejlovou třešničkou a nad nápojem zlomíme citronovou kůru.
kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava míchací sklenice
Křesadlo
postup
Do míchací sklenice vložíme led, přidáme mátový likér, becherovku a citronovou šťávu a zamícháme. Přelijeme do koktejlky a zastříkneme bitterem.
Do míchací sklenice vložíme led, přidáme mátový likér, becherovku a citronovou šťávu a zamícháme. Přelijeme do koktejlky a zastříkneme bitterem.
kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava míchací sklenice
Lava
postup
Do tumbleru vložíme led přidáme Becherovku, brusinkový džus a lehce promícháme. Nápoj ozdobíme jahodou a podáváme.
Do tumbleru vložíme led přidáme Becherovku, brusinkový džus a lehce promícháme. Nápoj ozdobíme jahodou a podáváme.
sklo velký tumbler
příprava straight way
Lavina
ingredience
Becherovka 5 cl
víno červené 10 cl
med 2,5 cl
citronová šťáva 2,5 cl
voda 5 cl
tyčinka skořice
Becherovka 5 cl
víno červené 10 cl
med 2,5 cl
citronová šťáva 2,5 cl
voda 5 cl
tyčinka skořice
postup
Ingredience ve varné nádobě smícháme a ohřejeme na teplotu 50-60 stupňů. Přelijeme do servírovací sklenice a nápoj ozdobíme tyčinkou skořice a plátkem citronu.
Ingredience ve varné nádobě smícháme a ohřejeme na teplotu 50-60 stupňů. Přelijeme do servírovací sklenice a nápoj ozdobíme tyčinkou skořice a plátkem citronu.
příprava tepelná příprava
New East India
postup
Všechny ingredience protřepeme v šejkru s větším množstvím ledu, procedíme do tumbleru s ledem a ozdobíme třešní.
Všechny ingredience protřepeme v šejkru s větším množstvím ledu, procedíme do tumbleru s ledem a ozdobíme třešní.
sklo malý tumbler
příprava šejkr