Recepty podle ingrediencí
skořice
Počet nalezených nápojů: 14 (11 - 14)
Raduščin štrůdl
ingredience
rum světlý 2 cl
Curacao Blue 2 cl
broskvový likér 2 cl
ananasový džus 8 cl
smetana 3 cl
skořice
rum světlý 2 cl
Curacao Blue 2 cl
broskvový likér 2 cl
ananasový džus 8 cl
smetana 3 cl
skořice
postup
Všechny suroviny nalijeme na led do šejkru, lehce zasypeme skořicí a dobře promícháme. Podáváme v tumbleru s ledem.
Všechny suroviny nalijeme na led do šejkru, lehce zasypeme skořicí a dobře promícháme. Podáváme v tumbleru s ledem.
kategorie fancy drinks
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Russian Tea
ingredience
vodka 5 cl
pomerančový džus 12 cl
citronová šťáva 2 cl
čaj sypaný 4 lžičky
skořice kousek
hřebíček celý několik kusů
cukr na ochucení
vodka 5 cl
pomerančový džus 12 cl
citronová šťáva 2 cl
čaj sypaný 4 lžičky
skořice kousek
hřebíček celý několik kusů
cukr na ochucení
postup
Skořici a hřebíček povaříme 2 minuty ve vodě, přidáme čaj a vaříme další 2 minuty. Slijeme do sklenky, přidáme pomerančový džus, citronovou šťávu, vodku a cukr. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče.
Skořici a hřebíček povaříme 2 minuty ve vodě, přidáme čaj a vaříme další 2 minuty. Slijeme do sklenky, přidáme pomerančový džus, citronovou šťávu, vodku a cukr. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Štrůdl
ingredience
Fernet citrus 4 cl
jablečný džus 12 cl
skořice
Fernet citrus 4 cl
jablečný džus 12 cl
skořice
postup
Do sklenice vložíme led, nalijeme Fernet Stock Citrus a zalijeme jablečným džusem. Nakonec zasypeme skořicí nebo vložíme celé kusy skořicové kůry.
Do sklenice vložíme led, nalijeme Fernet Stock Citrus a zalijeme jablečným džusem. Nakonec zasypeme skořicí nebo vložíme celé kusy skořicové kůry.
příprava straight way
Whisky Grog
ingredience
whisky 6 cl
voda na dolití
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
skořice
whisky 6 cl
voda na dolití
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
skořice
postup
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme whisky a vodu, přidáme citronovou šťávu, cukr, dva hřebíčky a kousek skořice. Ohřejeme k varu a přecedíme do poháru. Ozdobíme plátkem citronu.
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme whisky a vodu, přidáme citronovou šťávu, cukr, dva hřebíčky a kousek skořice. Ohřejeme k varu a přecedíme do poháru. Ozdobíme plátkem citronu.
kategorie grogs
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
« Předchozí | 1 | 2 |