Přihlášení

Recepty podle ingrediencí

smetana

Počet nalezených nápojů: 118 (41 - 50)

Čokoládový Polibek

ingredience
čokoládový likér 3 cl
rum tuzemský 3 cl
smetana 2 cl
postup
Všechny suroviny protřepeme v šejkru a nalijeme do koktejlky.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Dominican Festival

ingredience
Apricot Brandy 3 cl
kakaový likér 3 cl
smetana 3 cl
postup
Uvedené ingredience dobře protřepeme s ledem v šejkru a scedíme do koktejlové sklenky.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Dream

ingredience
rum světlý 2 cl
banánový likér 2 cl
ananasový džus 1 cl
smetana 1 cl
grenadina 1 střik
postup
Všechny ingredience důkladně protřepeme v šejkru s ledem a obsah přelijeme do koktejlové sklenky.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

El Burro

ingredience
Kahlúa 1,5 cl
rum světlý 1,5 cl
smetana 3 cl
kokosové mléko 3 cl
banán 1/2 ks
postup
Všechny ingredience dáme do mixéru, přidáme drcený led a mixujeme asi 15 vteřin. Hotový nápoj přelijeme do vychlazené sklenky a ozdobíme plátkem banánu a snítkou máty.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava mixér

Fin Lady

ingredience
vodka Finlandia 3 cl
banánový likér 1 cl
multivitamínový džus 1 cl
smetana 1 cl
kokosový sirup 1 cl
postup
Všechny ingredience promícháme s ledem v šejkru. Nápoj scedíme do vychlazené koktejlky a ozdobíme kolečkem banánu a snítkou máty.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Fluffy Duck

ingredience
rum světlý 3 cl
vaječný likér Advocaato 3 cl
pomerančový džus 3 cl
smetana 3 cl
postup
Předepsané ingredience protřepeme s ledem v šejkru a přecedíme do sklenky. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče a červenou koktejlovou třešní.

sklo šampaňská miska
příprava šejkr

Flying Carpet

ingredience
vodka 3 cl
banánový likér 1,5 cl
vaječný likér Advocaato 1,5 cl
smetana 3 cl
postup
Suroviny promícháme v šejkru a slijeme do koktejlky.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Frappe Café De Paris

ingredience
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
postup
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.

Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.

kategorie nealko
příprava tepelná příprava

Frostbite

ingredience
tequila 4 cl
kakaový likér bezbarvý 3 cl
smetana sladká 3 cl
muškátový oříšek
postup
V šejkru naplněném ledem protřepeme uvedené ingredience a přecedíme do koktejlové sklenky. Nápoj posypeme strouhaným muškátovým oříškem.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Garibaldi Cafée

ingredience
Amaretto cl 8
Angostura střiky 3
smetana cl 4
káva instantní (granule) 1 lžička
postup
Do sklenice naplněné z poloviny ledem postupně vlijeme všechny tekuté ingredience a dobře promícháme. Na led na hladině pak nasypeme lžičku instantní kávy. Podáváme s míchátkem, brčkem a na koktejlovém ubrousku. Pro zesílení nápoje můžeme přidat 4 cl neutální lihoviny jako je vodka nebo gin. Podáváme spíše jako digestiv.

sklo old fashioned
příprava straight way

« Předchozí | 1 | .. | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 12 | Další »