Recepty podle ingrediencí
smetana
Počet nalezených nápojů: 118 (41 - 50)
Fin Lady
ingredience
vodka Finlandia 3 cl
banánový likér 1 cl
multivitamínový džus 1 cl
smetana 1 cl
kokosový sirup 1 cl
vodka Finlandia 3 cl
banánový likér 1 cl
multivitamínový džus 1 cl
smetana 1 cl
kokosový sirup 1 cl
Fluffy Duck
postup
Předepsané ingredience protřepeme s ledem v šejkru a přecedíme do sklenky. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče a červenou koktejlovou třešní.
Předepsané ingredience protřepeme s ledem v šejkru a přecedíme do sklenky. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče a červenou koktejlovou třešní.
sklo šampaňská miska
příprava šejkr
Frappe Café De Paris
ingredience
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
postup
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
kategorie nealko
příprava tepelná příprava
Garibaldi Cafée
postup
Do sklenice naplněné z poloviny ledem postupně vlijeme všechny tekuté ingredience a dobře promícháme. Na led na hladině pak nasypeme lžičku instantní kávy. Podáváme s míchátkem, brčkem a na koktejlovém ubrousku. Pro zesílení nápoje můžeme přidat 4 cl neutální lihoviny jako je vodka nebo gin. Podáváme spíše jako digestiv.
Do sklenice naplněné z poloviny ledem postupně vlijeme všechny tekuté ingredience a dobře promícháme. Na led na hladině pak nasypeme lžičku instantní kávy. Podáváme s míchátkem, brčkem a na koktejlovém ubrousku. Pro zesílení nápoje můžeme přidat 4 cl neutální lihoviny jako je vodka nebo gin. Podáváme spíše jako digestiv.
sklo old fashioned
příprava straight way
« Předchozí | 1 | .. | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 12 | Další »