Přihlášení

Recepty podle ingrediencí

Pisang Ambon

Počet nalezených nápojů: 22 (11 - 20)

On The Beach

ingredience
vodka Finlandia 4 cl
Pisang Ambon 2 cl
Sprite 10 cl
postup
Do tumbleru dáme led, přidáme vodku, Sprite a likér Pisang Ambon. Nápoj ozdobíme řezem z melounu.

sklo malý tumbler
příprava straight way

Rosemary's Baby

ingredience
Pisang Ambon 3 cl
Amaretto di Saronno Originale 1 cl
smetana 2 cl
postup
Do šejkru s několika kostkami ledu dáme předepsané suroviny, důkladně protřepeme a přelijeme přes sítko do koktejlové misky. Do nápoje vložíme zelenou koktejlovou třešničku.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Rozkvetlé Pobřeží

ingredience
rum světlý 6 cl
Curacao Blue 3 cl
Pisang Ambon 1 cl
tonik na dolití
postup
Do míchací sklenice s ledem nalijeme rum, curacao a banánový likér a zamícháme. Slijeme do tumbleru a doplníme tonikem.

sklo velký tumbler
příprava míchací sklenice

Seven Sea

ingredience
Pisang Ambon 3 cl
gin 1 cl
banánový likér 1 cl
tonik na dolití
postup
Do šejkru s ledem nalijeme oba likéry a gin a protřepeme. Přelijeme přes led do tumbleru a doplníme tonikem.

sklo malý tumbler
příprava šejkr

Svatý Hubert

ingredience
gin 4 cl
Pisang Ambon 4 cl
ananasový džus 10 cl
citronová šťáva 2 cl
postup
Do šejkru s ledem nalijeme všechny ingredience a protřepeme. Přes sítko přecedíme do tumbleru a ozdobíme plátkem ananasu.

sklo velký tumbler
příprava šejkr

Tajemství Mladé Žáby

ingredience
vodka 2 cl
Pisang Ambon 2 cl
Galliano 1 cl
pomerančová šťáva 2 cl
postup
Předepsané suroviny protřepeme s ledem v šejkru a slijeme do koktejlky.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Thermal

ingredience
Pisang Ambon 4 cl
kokosový likér 1 cl
pomerančový džus 4 cl
postup
Předepsané ingredience protřepeme s ledem v šejkru slijeme do koktejlové sklenky.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Tropical Cream

ingredience
Pisang Ambon 4 cl
rum světlý Bacardi 2 cl
pomerančová šťáva 5 cl
smetana 2 cl
postup
Do šejkru s několika kostkami ledu dáme Pisang Ambon, rum, pomerančovou šťávu a sladkou smetanu a dobře protřepeme. Přelijeme přes sítko do koktejlky a ozdobíme snítkou máty.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Tropical Meloun

ingredience
Malibu 5 cl
rum světlý 2 cl
Pisang Ambon 2 cl
meloun žlutý 1/4
postup
Meloun, malibu a rum rozmixujeme a nalijeme do tumbleru. Pak opatrně přilijeme Pisang Ambon tak, aby se usadil na dně sklenice. Ozdobíme kousky melounu.

kategorie fancy drinks
sklo velký tumbler
příprava mixér

Vltavín

ingredience
Becherovka 3 cl
Pisang Ambon 3 cl
Curacao Blue 1 cl
citronová šťáva 2 cl
postup
V šejkru protřepeme uvedené suroviny s ledem. Přes sítko nalijeme do koktejlky a ozdobíme plátkem kiwi.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

« Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další »