Sklo
Alena (neregistrovaný) | 03.03.2009 18:12 |
Zdarec, prosím poraďte mi někdo, kolik si mám nakoupit skla do nově otevřené kavárny o objemu cca 25 lidí. Míchané nápoje budu dělat zatím málo, ale postupem chci rozšířit. Budu ráda, když se ozve někdo, kdo má zkušenosti. Děkuji Odpovědět |
zek14 | 03.03.2009 19:12 | |
Ahoj, zkušenosti nemám ale vycházel bych z toho aby každej měl z čeho pít když tam přijde =D=D=D i kdyby si každý objednal od každýho nápoju jeden...(takžee aspon 25 ks skla od každýho...) +rezerva při nějakým rozbítí... Není nic trapnějšího když ti někde v nějaký restauraci dají místo šálku nějakej pochybnej velkej hrnek:D (vlatní zkušenost... sedli jsme, obědnali jsi horkou čokoládu, kámošce přinesli šálek jak na fotkách jídelníčku, a já dostal monstrózní hrnek s omluvou že nemají sklo...) Zdares =D Odpovědět |
Alena (neregistrovaný) | 03.03.2009 19:23 | |
S tím sem tak počítala, že na každého člověka jeden kus. Spíš sem přemýšlela, jestli třeba nekoupit o deset kusů víc od každého (něco se rozbije...) Ale asi nemá smysl to nějak přehánět ... Dík za reakci papa Odpovědět |
zek14 | 03.03.2009 19:47 | |
Tak asi se moc často nestane aby byla plná kavárna a všichni si objednali to samé..ale pokud by byla nějak soukromá oslava kdy by byl nejaky aperitiv nebo vesměs stejné přání tak by sklo mohlo chybět...určite o něco víc neuškodí...=D aspon se vyhneš podobným trapasům že zakazníkovi nebudeš moci nabídnout standartní obsluhu...hodně šteští čau Odpovědět |
Majitel komplexu (neregistrovaný) | 10.03.2009 13:12 | |
Nazdar Alčo, z tvého totálně naivního dotazu i používané terminologie bych ti v zájmu nás všech ostatních z branže, kteří se snaží o vyšší úroveň hotelnictví a gastronomie u nás, i v zájmu našich hostů a zákazníků, vřele doporučoval podnik prodat a věnovat se jiné, užitečnější činnosti dokud seš mladá a vypadáš k něčemu. Vlastník hotelu o objemu cca 220 osob. Odpovědět |
Dero (neregistrovaný) | 11.04.2009 17:13 | |
Výborný podpis! Odpovědět |