Mléko a vejce
Jára (neregistrovaný) | 13.03.2007 03:11 |
Chtěl bych začít trochu experimentovat s egg-noggs a flips. Ještě jsem žádný nedělal a nevídám je ani na nápojových menu. Ale nevím jak je to s hygienou. Přeci jen, vejce, nebo vejce a mléko, bez vaření? Nerad bych dostal někoho do průšvihu, oto míň sám sebe. Kvalita potravin je všelijaká. Poradí mi někdo? Všeobecně kdo má zkušenosti a může posoudit, náročnost, oblíbenost a rizika těchto nápojů. Děkuji Jára Odpovědět |
mojito | 13.03.2007 12:55 | |
Ahoj Járo.Ac jsou velice dobre,tak se nesmeji v restauracnich zarizenich podavat z hygienickych duvodu.A neriskoval bych to ani delat si to doma treba jenom pro sebe,nebo pro kamarady.Muze to byt z vajicka treba od babicky,nebo z obchodu..to je fuk,páč salmonela to je previt.Ja ji pred 2 roky mel a ver,ze to je fakt sila.Ctyricitky horecky,nemuzes nic jist,presto zvracis a se@es kudy chodis ;-( Takze kdyz cokoliv z vajicka,tak jedine poradne tepelne upravene..Ahoj Odpovědět |