Přihlášení

Podobné míchané nápoje

Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Cafe Pucci

Počet nalezených nápojů: 22 (1 - 10)

Amaretto Choco Cream

ingredience
Amaretto 3 cl
Kahlúa 3 cl
čokoládový sirup 3 cl
zmrzlina vanilková 2 kopečky
šlehačka na ozdobu
postup
Všechny suroviny kromě šlehačky zpracujeme v mixéru. Přelijeme do sklenky s ledem a ozdobíme šlehačkou.

sklo šampaňská miska
příprava mixér

Anýzovka Special

ingredience
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
postup
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.

příprava tepelná příprava

Brandy Blazer

ingredience
káva černá teplá 5 cl
koňak 3 cl
kávový likér 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
postup
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.

sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava

Bull's Milk

ingredience
brandy 8 cl
rum tmavý 3 cl
mléko 14 cl
cukr 1/2 lžičky
muškátový oříšek
postup
Předepsané ingredience dobře promícháme s drceným ledem v míchací sklenici. Nápoj přelijeme do tumbleru a posypeme muškátovým oříškem.

sklo malý tumbler
příprava míchací sklenice

Coco Mo

ingredience
Malibu 6 cl
čokoláda horká 6 cl
káva horká 8 cl
šlehačka
postup
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s čokoládou a kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.

příprava tepelná příprava

Cran Nero Cafe

Cran Nero Cafe ingredience
brusinková vodka Finlandia 4 cl
vanilkový sirup 1 cl
káva horká
šlehačka
postup
Okraj sklenky navlhčíme plátkem pomeranče a vytvoříme cukrovou krustu. Do sklenky nalijeme vodku, zapálíme a necháme hořet, dokud cukr nezačne skelnatět. Přidáme kávu a vanilkový sirup. Zamícháme a ozdobíme šlehačkou.

příprava tepelná příprava

F69

ingredience
Baileys 4 cl
rum tmavý 2 cl
Amaretto 2 cl
Kahlúa 2 cl
postup
Do sklenky vložíme led, přidáme uvedené ingredience a promícháme.

sklo old fashioned
příprava straight way

Frappe Café De Paris

ingredience
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
postup
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.

Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.

kategorie nealko
příprava tepelná příprava

Galliano Hot Shot

ingredience
Galliano 2 cl
káva horká 2 cl
šlehačka na ozdobení
postup
Do sklenky nalijeme Galliano a kávu. Nápoj ozdobíme šlehačkou.

sklo panák

Garibaldi Cafée

ingredience
Amaretto cl 8
Angostura střiky 3
smetana cl 4
káva instantní (granule) 1 lžička
postup
Do sklenice naplněné z poloviny ledem postupně vlijeme všechny tekuté ingredience a dobře promícháme. Na led na hladině pak nasypeme lžičku instantní kávy. Podáváme s míchátkem, brčkem a na koktejlovém ubrousku. Pro zesílení nápoje můžeme přidat 4 cl neutální lihoviny jako je vodka nebo gin. Podáváme spíše jako digestiv.

sklo old fashioned
příprava straight way

| 1 | 2 | 3 | Další »

Shodnost 4 ingrediencí
Shodnost 3 ingrediencí