Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Frappe Café De Paris
Počet nalezených nápojů: 23 (11 - 20)
Italská Káva
postup
Amaretto, cukr a kávu důkladně mícháme v předehřáté punčové sklenici dokud se cukr nerozpustí. Nápoj ozdobíme čepicí šlehačky.
Amaretto, cukr a kávu důkladně mícháme v předehřáté punčové sklenici dokud se cukr nerozpustí. Nápoj ozdobíme čepicí šlehačky.
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Jablečný Punč
postup
Víno s kořením ohřejeme a scedíme do sklenky. Dolijeme likér a ozdobíme spirálou z jablečné slupky.
Víno s kořením ohřejeme a scedíme do sklenky. Dolijeme likér a ozdobíme spirálou z jablečné slupky.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Jamaica Egg Cream
ingredience
rum tmavý 6 cl
gin 3 cl
smetana 3 cl
citronová šťáva 1 lžíce
cukr 1 lžička
soda na dolití
rum tmavý 6 cl
gin 3 cl
smetana 3 cl
citronová šťáva 1 lžíce
cukr 1 lžička
soda na dolití
postup
Všechny suroviny kromě sody nalijeme do šejkru, přidáme drcený led a protřepeme. Přes sítko přecedíme do vychlazeného tumbleru, doplníme sodou a jemně zamícháme.
Všechny suroviny kromě sody nalijeme do šejkru, přidáme drcený led a protřepeme. Přes sítko přecedíme do vychlazeného tumbleru, doplníme sodou a jemně zamícháme.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Krasomila
ingredience
vaječný likér Božkov 4 cl
rum tuzemský Božkov 2 cl
smetana 10 cl
mléko 4 cl
cukr krupice 2 lžičky
vaječný likér Božkov 4 cl
rum tuzemský Božkov 2 cl
smetana 10 cl
mléko 4 cl
cukr krupice 2 lžičky
postup
Do šejkru vložíme hodně ledu a nalijeme všechny ingredience. Pořádně protřepeme a po přelití do sklenky ozdobíme jahodou.
Do šejkru vložíme hodně ledu a nalijeme všechny ingredience. Pořádně protřepeme a po přelití do sklenky ozdobíme jahodou.
příprava šejkr
Night Capp
postup
Do šálku nadávkujeme nejprve Becherovku, zalijeme ji horkou černou kávou, ohřátým mlékem a přidáme cukr. Navrch nasypeme nastrouhanou čokoládu.
Do šálku nadávkujeme nejprve Becherovku, zalijeme ji horkou černou kávou, ohřátým mlékem a přidáme cukr. Navrch nasypeme nastrouhanou čokoládu.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Psí Krev
postup
Víno s rumem a kořením zahřejeme na bod varu, ale nevaříme. Slijeme do sklenky, podle chuti dosladíme a ozdobíme plátkem citronu.
Víno s rumem a kořením zahřejeme na bod varu, ale nevaříme. Slijeme do sklenky, podle chuti dosladíme a ozdobíme plátkem citronu.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Raduščin štrůdl
ingredience
rum světlý 2 cl
Curacao Blue 2 cl
broskvový likér 2 cl
ananasový džus 8 cl
smetana 3 cl
skořice
rum světlý 2 cl
Curacao Blue 2 cl
broskvový likér 2 cl
ananasový džus 8 cl
smetana 3 cl
skořice
postup
Všechny suroviny nalijeme na led do šejkru, lehce zasypeme skořicí a dobře promícháme. Podáváme v tumbleru s ledem.
Všechny suroviny nalijeme na led do šejkru, lehce zasypeme skořicí a dobře promícháme. Podáváme v tumbleru s ledem.
kategorie fancy drinks
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Ramos Gin Fizz
ingredience
gin Gordon's Dry 4 cl
Curacao White 1 cl
citronová šťáva z 1 citronu
smetana sladká 1 lžička
cukr moučkový 2 lžičky
bílek
soda na dolití
gin Gordon's Dry 4 cl
Curacao White 1 cl
citronová šťáva z 1 citronu
smetana sladká 1 lžička
cukr moučkový 2 lžičky
bílek
soda na dolití
postup
Do šejkru vložíme led a uvedené suroviny kromě sody a dobře protřepeme. Přes sítko slijeme do tumbleru, přidáme dvě kostky ledu a dolijeme sodou. Ozdobíme plátkem citronu.
Do šejkru vložíme led a uvedené suroviny kromě sody a dobře protřepeme. Přes sítko slijeme do tumbleru, přidáme dvě kostky ledu a dolijeme sodou. Ozdobíme plátkem citronu.
kategorie fizzes
sklo velký tumbler
příprava šejkr
« Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další »
Shodnost 3 ingrediencí