Přihlášení

Podobné míchané nápoje

Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Moravský Kohout

Počet nalezených nápojů: 9 (1 - 9)

Champagne Manhattan

ingredience
whisky 3 cl
vermut červený 1 cl
Fernet 1 střik
šampaňské na dolití
postup
Do míchací sklenice dáme led, zastříkneme Fernetem, přidáme vermut a whisky a promícháme. Přes sítko přelijeme do vychlazeného poháru, doplníme šampaňským a ozdobíme třešní.

sklo šampaňský pohár
příprava míchací sklenice

Fernet Cocktail

ingredience
Fernet 4 cl
vermut červený 2 cl
Curacao Orange 1 cl
postup
V míchací sklenici promícháme s ledem uvedené ingredience. Slijeme do koktejlové sklenky a podáváme.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava míchací sklenice

Fernet O.K.

ingredience
Fernet 3 cl
gin 2 cl
vermut červený 2 cl
lemon bitter 10 cl
postup
Alkoholické ingredience promícháme s ledem v šejkru. Slijeme do tumbleru s několika kostkami ledu a doplníme limonádou lemon bitter.

sklo velký tumbler
příprava šejkr

Fernet Short

ingredience
Fernet 4 cl
vermut červený 2 cl
pomerančový džus 2 cl
postup
Všechny suroviny protřepeme s ledem v šejkru. Nápoj zastříkneme pomerančovou kůrou a ozdobíme plátkem pomeranče.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Fernet Stock Cocktail

ingredience
vermut červený 3 cl
Fernet 3 cl
gin 3 cl
postup
Uvedené suroviny vložíme spolu s několika kostkami ledu do šejkru a protřepeme. Přes sítko nalijeme do koktejlky.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Italian Cocktail

ingredience
vermut červený 3 cl
Fernet nebo Branca 2 cl
Pernod 2 cl
cukrový sirup 2 střiky
postup
Předepsané ingredience protřepeme s ledem v šejkru a scedíme do koktejlky.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Koospol

ingredience
Becherovka 6 cl
slivovice 3 cl
Fernet 1 střik
postup
Do míchací sklenice vložíme led, nalijeme becherovku a slivovici a zastříkneme fernetem. Zamícháme barovou lžičkou a nalijeme do koktejlky. Ozdobíme koktejlovou třešničkou a nad nápojem zlomíme citronovou kůru.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava míchací sklenice

Moravský Kohoutek

Moravský Kohoutek ingredience
vermut červený 4 cl
slivovice 2 cl
Becherovka 1 cl
postup
Z pomerančové kůry seřízneme 3 dlouhé řezy a vytvoříme kohoutí ocas. V šejkru protřepeme s ledem předepsané suroviny. Přelijeme do koktejlky a na sklenku zavěsíme kohoutí ocas.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava šejkr

Olympia Aperitiv

ingredience
Praděd 6 cl
slivovice 2 cl
Fernet 2 střiky
postup
Do míchací sklenice vložíme led, přidáme likér Praděd, slivovici a fernet. Zamícháme barovou lžičkou a nalijeme do koktejlky. Do nápoje umístíme bobulku hroznového vína.

kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava míchací sklenice