Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem BLT
Počet nalezených nápojů: 25 (11 - 20)
Kladivo Na Čarodejnice
postup
Nalijeme do půlitru rum a dolijeme vařicí vodou. Podle chuti dosladíme. Pijeme až padneme.
Nalijeme do půlitru rum a dolijeme vařicí vodou. Podle chuti dosladíme. Pijeme až padneme.
kategorie grogs
sklo pivní pohár
příprava tepelná příprava
Krasomila
ingredience
vaječný likér Božkov 4 cl
rum tuzemský Božkov 2 cl
smetana 10 cl
mléko 4 cl
cukr krupice 2 lžičky
vaječný likér Božkov 4 cl
rum tuzemský Božkov 2 cl
smetana 10 cl
mléko 4 cl
cukr krupice 2 lžičky
postup
Do šejkru vložíme hodně ledu a nalijeme všechny ingredience. Pořádně protřepeme a po přelití do sklenky ozdobíme jahodou.
Do šejkru vložíme hodně ledu a nalijeme všechny ingredience. Pořádně protřepeme a po přelití do sklenky ozdobíme jahodou.
příprava šejkr
Lavina
ingredience
Becherovka 5 cl
víno červené 10 cl
med 2,5 cl
citronová šťáva 2,5 cl
voda 5 cl
tyčinka skořice
Becherovka 5 cl
víno červené 10 cl
med 2,5 cl
citronová šťáva 2,5 cl
voda 5 cl
tyčinka skořice
postup
Ingredience ve varné nádobě smícháme a ohřejeme na teplotu 50-60 stupňů. Přelijeme do servírovací sklenice a nápoj ozdobíme tyčinkou skořice a plátkem citronu.
Ingredience ve varné nádobě smícháme a ohřejeme na teplotu 50-60 stupňů. Přelijeme do servírovací sklenice a nápoj ozdobíme tyčinkou skořice a plátkem citronu.
příprava tepelná příprava
Moravský Grog
ingredience
víno červené 4 cl
slivovice 2 cl
rum tuzemský 2 cl
voda horká 10 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr 1 lžička
víno červené 4 cl
slivovice 2 cl
rum tuzemský 2 cl
voda horká 10 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr 1 lžička
postup
Všechny ingredience kromě vody promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou vodou a ozdobíme švestkou.
Všechny ingredience kromě vody promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou vodou a ozdobíme švestkou.
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Námořnický Grog
ingredience
rum tuzemský 5 cl
voda 15 cl
citronová šťáva 4 cl
cukr 10 g
hřebíček 2 ks
skořice celá 1 ks
rum tuzemský 5 cl
voda 15 cl
citronová šťáva 4 cl
cukr 10 g
hřebíček 2 ks
skořice celá 1 ks
postup
Do ohnivzdorné nádoby vložíme předepsané suroviny a zahřejeme k varu, ale nevaříme. Nápoj přecedíme do poháru a ozdobíme plátkem citronu.
Do ohnivzdorné nádoby vložíme předepsané suroviny a zahřejeme k varu, ale nevaříme. Nápoj přecedíme do poháru a ozdobíme plátkem citronu.
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Nes Cabana
ingredience
tequila stříbrná 4 cl
káva Nescafé Frappé 6 cl
ananasový džus 4 cl
smetana 2 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr 1 lžička
tequila stříbrná 4 cl
káva Nescafé Frappé 6 cl
ananasový džus 4 cl
smetana 2 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr 1 lžička
postup
Sklo naplníme do 2/3 ledem. Do šejkru vložíme led a všechny ingredience. Důkladně protřepeme a scedíme do předem připraveného poháru. Podáváme se slámkou.
Sklo naplníme do 2/3 ledem. Do šejkru vložíme led a všechny ingredience. Důkladně protřepeme a scedíme do předem připraveného poháru. Podáváme se slámkou.
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Night Capp
postup
Do šálku nadávkujeme nejprve Becherovku, zalijeme ji horkou černou kávou, ohřátým mlékem a přidáme cukr. Navrch nasypeme nastrouhanou čokoládu.
Do šálku nadávkujeme nejprve Becherovku, zalijeme ji horkou černou kávou, ohřátým mlékem a přidáme cukr. Navrch nasypeme nastrouhanou čokoládu.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Ramos Gin Fizz
ingredience
gin Gordon's Dry 4 cl
Curacao White 1 cl
citronová šťáva z 1 citronu
smetana sladká 1 lžička
cukr moučkový 2 lžičky
bílek
soda na dolití
gin Gordon's Dry 4 cl
Curacao White 1 cl
citronová šťáva z 1 citronu
smetana sladká 1 lžička
cukr moučkový 2 lžičky
bílek
soda na dolití
postup
Do šejkru vložíme led a uvedené suroviny kromě sody a dobře protřepeme. Přes sítko slijeme do tumbleru, přidáme dvě kostky ledu a dolijeme sodou. Ozdobíme plátkem citronu.
Do šejkru vložíme led a uvedené suroviny kromě sody a dobře protřepeme. Přes sítko slijeme do tumbleru, přidáme dvě kostky ledu a dolijeme sodou. Ozdobíme plátkem citronu.
kategorie fizzes
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Silvestrovský Punč
ingredience
víno bílé suché 25 cl
víno červené suché 25 cl
vodka 7 cl
voda 25 cl
citronová šťáva 5 cl
cukr 120 g
víno bílé suché 25 cl
víno červené suché 25 cl
vodka 7 cl
voda 25 cl
citronová šťáva 5 cl
cukr 120 g
postup
Vodu, cukr a víno smícháme a zahřejeme k bodu varu, ale nevaříme. Odstavíme, přidáme vodku a citronovou šťávu a slijeme do servírovacích sklenic.
Vodu, cukr a víno smícháme a zahřejeme k bodu varu, ale nevaříme. Odstavíme, přidáme vodku a citronovou šťávu a slijeme do servírovacích sklenic.
kategorie punches
příprava tepelná příprava
« Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další »