Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Čínské Moře
Počet nalezených nápojů: 27 (11 - 20)
Corall Sea
postup
Všechny suroviny protřepeme v šejkru s ledem a procedíme do tumbleru s ledovou tříští. Nápoj dekorujeme řezem pomeranče.
Všechny suroviny protřepeme v šejkru s ledem a procedíme do tumbleru s ledovou tříští. Nápoj dekorujeme řezem pomeranče.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Deep Valley
postup
Do tumbleru s ledem nalijeme gin, curacao, ananasový džus a citronovou šťávu, dolijeme sodovkou a promícháme. Nápoj dekorujeme spirálou z citronové kůry a třešničkou.
Do tumbleru s ledem nalijeme gin, curacao, ananasový džus a citronovou šťávu, dolijeme sodovkou a promícháme. Nápoj dekorujeme spirálou z citronové kůry a třešničkou.
sklo malý tumbler
příprava straight way
Green Emma
ingredience
gin Gordon's Dry 2 cl
Curacao Blue 1 cl
Amaretto di Saronno Originale 1 cl
pomerančová šťáva 1 cl
bílek
šampaňské na dolití
gin Gordon's Dry 2 cl
Curacao Blue 1 cl
Amaretto di Saronno Originale 1 cl
pomerančová šťáva 1 cl
bílek
šampaňské na dolití
postup
Do šejkru s ledem dáme všechny ingredience kromě šampaňského a důkladně protřepeme. Nalijeme přes sítko do tumbleru, přidáme několik kostek ledu a dolijeme šampaňským. Ozdobíme snítkou máty.
Do šejkru s ledem dáme všechny ingredience kromě šampaňského a důkladně protřepeme. Nalijeme přes sítko do tumbleru, přidáme několik kostek ledu a dolijeme šampaňským. Ozdobíme snítkou máty.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
H.C. Vítkovice
postup
Do jedné sklenice namícháme Curacao Blue Bols a citronovou šťávu, do druhé sklenice namícháme Grenadinu Bols a gin Gordon's. Do misky na šampaňské vložíme vrchovatě ledovou tříšť. Těsně před podáváním nalijeme ze dvou stran obsah obou sklenic, přičemž se snažíme, aby došlo k co nejmenšímu promíchání ingrediencí. Nápoj pijeme krátkou tenkou slámkou.
Do jedné sklenice namícháme Curacao Blue Bols a citronovou šťávu, do druhé sklenice namícháme Grenadinu Bols a gin Gordon's. Do misky na šampaňské vložíme vrchovatě ledovou tříšť. Těsně před podáváním nalijeme ze dvou stran obsah obou sklenic, přičemž se snažíme, aby došlo k co nejmenšímu promíchání ingrediencí. Nápoj pijeme krátkou tenkou slámkou.
kategorie fancy drinks
příprava straight way
Mlhavé Bažiny
postup
Suroviny smícháme v šejkru a přelijeme do předem vyfrapované skleničky typu highball nebo tumbler. Ozdobíme plátkem ananasu nebo pomeranče.
Suroviny smícháme v šejkru a přelijeme do předem vyfrapované skleničky typu highball nebo tumbler. Ozdobíme plátkem ananasu nebo pomeranče.
kategorie fancy drinks
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Navy Fizz
ingredience
gin 4 cl
Curacao Blue 2 střiky
cukrový sirup 1 lžíce
citronová šťáva 1 lžíce
bílek 1
minerálka perlivá na dolití
gin 4 cl
Curacao Blue 2 střiky
cukrový sirup 1 lžíce
citronová šťáva 1 lžíce
bílek 1
minerálka perlivá na dolití
postup
Do šejkru nasypeme led, přidáme gin, Curacao Blue, cukrový sirup, citronovou šťávu a bílek a řádně protřepeme. Přes strainer nalijeme do vychlazené sklenky a dolijeme minerálkou. Ozdobíme plátkem citronu a koktejlovou třešní.
Do šejkru nasypeme led, přidáme gin, Curacao Blue, cukrový sirup, citronovou šťávu a bílek a řádně protřepeme. Přes strainer nalijeme do vychlazené sklenky a dolijeme minerálkou. Ozdobíme plátkem citronu a koktejlovou třešní.
kategorie fizzes
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Piú
postup
Gin, štávu z limet a přiměřené množství cukru dáme s ledem do šejkru a řádně protřepeme. Nalijeme do vysokého panáka a opatrně zalijeme absinthem aby se vrsty nesmíchaly. Brčkem vpravíme na vrch Blue Curacao, zapálíme a servírujeme.
Gin, štávu z limet a přiměřené množství cukru dáme s ledem do šejkru a řádně protřepeme. Nalijeme do vysokého panáka a opatrně zalijeme absinthem aby se vrsty nesmíchaly. Brčkem vpravíme na vrch Blue Curacao, zapálíme a servírujeme.
kategorie pousse-cafés
sklo panák
příprava šejkr
Rainbow In Fire
postup
Postupně opatrně přes lžičku naléváme Grenadinový sirup Bols, Gin Gordon's, Curacao Blue Bols a 70% Absinth. Absinth před konzumací zapálíme, pijeme slámkou.
Postupně opatrně přes lžičku naléváme Grenadinový sirup Bols, Gin Gordon's, Curacao Blue Bols a 70% Absinth. Absinth před konzumací zapálíme, pijeme slámkou.
kategorie pousse-cafés
sklo panák
příprava straight way
« Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další »