Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Red Baron
Počet nalezených nápojů: 244 (11 - 20)
American Fizz
ingredience
citronová šťáva 4 cl
pomerančový džus 4 cl
malinový sirup 2 cl
bílek
soda na dolití
citronová šťáva 4 cl
pomerančový džus 4 cl
malinový sirup 2 cl
bílek
soda na dolití
postup
Všechny uvedené ingredience kromě sody nalijeme přes led do šejkru. Protřepeme a přelijeme do tumbleru. Nápoj doplníme sodou.
Všechny uvedené ingredience kromě sody nalijeme přes led do šejkru. Protřepeme a přelijeme do tumbleru. Nápoj doplníme sodou.
kategorie nealko
sklo malý tumbler
příprava šejkr
American Flyer
postup
Všechny suroviny kromě šumivého vína protřepeme s drceným ledem v šejkru. Přes sítko nalijeme do vychlazené sklenky a doplníme šampaňským.
Všechny suroviny kromě šumivého vína protřepeme s drceným ledem v šejkru. Přes sítko nalijeme do vychlazené sklenky a doplníme šampaňským.
sklo vinná sklenka
příprava šejkr
Angel's Delight
postup
Suroviny nalijeme opatrně na sebe v uvedeném pořadí tak, aby se nesmíchaly.
Suroviny nalijeme opatrně na sebe v uvedeném pořadí tak, aby se nesmíchaly.
kategorie pousse-cafés
sklo likérka
příprava straight way
Anita
postup
Pomerančový džus, citronovou šťávu a Angosturu protřepeme s několika kostkami ledu v šejkru. Přes sítko nalijeme do tumbleru a doplníme minerálkou.
Pomerančový džus, citronovou šťávu a Angosturu protřepeme s několika kostkami ledu v šejkru. Přes sítko nalijeme do tumbleru a doplníme minerálkou.
kategorie nealko
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Ascot Daisy
postup
Do šejkru vložíme led, nalijeme gin, brandy, whisky a citronovou šťávu a protřepeme. Přes sítko slijeme do tumbleru, přidáme 5 červených koktejlových třešní a dolijeme sodou.
Do šejkru vložíme led, nalijeme gin, brandy, whisky a citronovou šťávu a protřepeme. Přes sítko slijeme do tumbleru, přidáme 5 červených koktejlových třešní a dolijeme sodou.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
« Předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | .. | 25 | Další »
Shodnost 5 ingrediencíShodnost 4 ingrediencí
Shodnost 3 ingrediencí