Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Vítr Od Buchlova
Počet nalezených nápojů: 25 (1 - 10)
Amaretto Coffee
postup
Do šálku nalijeme tmavou horkou kávu a vmícháme likérem Amaretto. Na vrch dáme šlehačku.
Do šálku nalijeme tmavou horkou kávu a vmícháme likérem Amaretto. Na vrch dáme šlehačku.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Ananasová Bowle
ingredience
víno bílé 3 l
víno červené 0,7 l
šampaňské 0,7 l
slivovice 5 cl
ananas kompot 1 konzerva
cukr 250 g
víno bílé 3 l
víno červené 0,7 l
šampaňské 0,7 l
slivovice 5 cl
ananas kompot 1 konzerva
cukr 250 g
postup
Ananas rozkrájíme na dvoucentimetrové kousky, dáme do mísy, přelijeme ananasovou šťávou a slivovicí a necháme 2 hodiny v ledničce. Do mísy na bowli dáme cukr, nalijeme litr bílého vína a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme vychlazený ananas, dolijeme bílým i červeným vínem a šampaňským. Ihned podáváme.
Ananas rozkrájíme na dvoucentimetrové kousky, dáme do mísy, přelijeme ananasovou šťávou a slivovicí a necháme 2 hodiny v ledničce. Do mísy na bowli dáme cukr, nalijeme litr bílého vína a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme vychlazený ananas, dolijeme bílým i červeným vínem a šampaňským. Ihned podáváme.
kategorie bowles
Anýzovka Special
ingredience
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
postup
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.
příprava tepelná příprava
Baník P...
ingredience
rum světlý Bacardi nebo Key Rum 4 cl
Curacao Blue Bols 4 cl
smetana sladká 2 cl
žloutek 1 ks
šlehačka
limetka 1 ks
rum světlý Bacardi nebo Key Rum 4 cl
Curacao Blue Bols 4 cl
smetana sladká 2 cl
žloutek 1 ks
šlehačka
limetka 1 ks
postup
Do ledem zaplněného šejkru vložíme žloutek, smetanu, rum, curacao a štávu z limetky a pořádně protřepeme. Nápoj slijeme do tumbleru, ozdobíme šlehačkou a posypeme nastrouhanou kůrou z limetky. Podáváme se slámkou.
Do ledem zaplněného šejkru vložíme žloutek, smetanu, rum, curacao a štávu z limetky a pořádně protřepeme. Nápoj slijeme do tumbleru, ozdobíme šlehačkou a posypeme nastrouhanou kůrou z limetky. Podáváme se slámkou.
kategorie egg-noggs
sklo malý tumbler
příprava šejkr
BLT
postup
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.
kategorie grogs
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Brandy Blazer
postup
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Coco Mo
postup
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s čokoládou a kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s čokoládou a kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.
příprava tepelná příprava
Cran Nero Cafe
postup
Okraj sklenky navlhčíme plátkem pomeranče a vytvoříme cukrovou krustu. Do sklenky nalijeme vodku, zapálíme a necháme hořet, dokud cukr nezačne skelnatět. Přidáme kávu a vanilkový sirup. Zamícháme a ozdobíme šlehačkou.
Okraj sklenky navlhčíme plátkem pomeranče a vytvoříme cukrovou krustu. Do sklenky nalijeme vodku, zapálíme a necháme hořet, dokud cukr nezačne skelnatět. Přidáme kávu a vanilkový sirup. Zamícháme a ozdobíme šlehačkou.
příprava tepelná příprava
Galliano Hot Shot
ingredience
Galliano 2 cl
káva horká 2 cl
šlehačka na ozdobení
Galliano 2 cl
káva horká 2 cl
šlehačka na ozdobení
postup
Do sklenky nalijeme Galliano a kávu. Nápoj ozdobíme šlehačkou.
Do sklenky nalijeme Galliano a kávu. Nápoj ozdobíme šlehačkou.
sklo panák