Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Frappe Café De Paris
Počet nalezených nápojů: 23 (1 - 10)
BLT
postup
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.
kategorie grogs
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Brandy Blazer
postup
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Burgundský Grog
ingredience
víno červené 8 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
citronová kůra
víno červené 8 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
citronová kůra
postup
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme víno, přidáme citronovou šťávu, cukr, dva hřebíčky a kousek citronové kůry. Ohřejeme k varu a přecedíme do poháru. Ozdobíme plátkem citronu.
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme víno, přidáme citronovou šťávu, cukr, dva hřebíčky a kousek citronové kůry. Ohřejeme k varu a přecedíme do poháru. Ozdobíme plátkem citronu.
kategorie grogs
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Cafe Pucci
postup
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Farizej
postup
Rum ohřejeme a nalijeme do předehřátého poháru. Přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Dolijeme kávou a ozdobíme šlehačkou.
Rum ohřejeme a nalijeme do předehřátého poháru. Přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Dolijeme kávou a ozdobíme šlehačkou.
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Garibaldi Cafée
postup
Do sklenice naplněné z poloviny ledem postupně vlijeme všechny tekuté ingredience a dobře promícháme. Na led na hladině pak nasypeme lžičku instantní kávy. Podáváme s míchátkem, brčkem a na koktejlovém ubrousku. Pro zesílení nápoje můžeme přidat 4 cl neutální lihoviny jako je vodka nebo gin. Podáváme spíše jako digestiv.
Do sklenice naplněné z poloviny ledem postupně vlijeme všechny tekuté ingredience a dobře promícháme. Na led na hladině pak nasypeme lžičku instantní kávy. Podáváme s míchátkem, brčkem a na koktejlovém ubrousku. Pro zesílení nápoje můžeme přidat 4 cl neutální lihoviny jako je vodka nebo gin. Podáváme spíše jako digestiv.
sklo old fashioned
příprava straight way
Helvetia Fizz
ingredience
třešňovice 5 cl
smetana 5 cl
citronová šťáva z 1 citronu
cukr 1 lžička
bílek
soda na dolití
třešňovice 5 cl
smetana 5 cl
citronová šťáva z 1 citronu
cukr 1 lžička
bílek
soda na dolití
postup
Do šejkru vložíme led a uvedené ingredience kromě sody. Důkladně protřepeme a nalijeme do sklenky. Doplníme sodou.
Do šejkru vložíme led a uvedené ingredience kromě sody. Důkladně protřepeme a nalijeme do sklenky. Doplníme sodou.
kategorie fizzes
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Hot Milk Punch
postup
Suroviny promícháme a dolijeme horkým mlékem. Podáváme ozdobené sypanou skořicí.
Suroviny promícháme a dolijeme horkým mlékem. Podáváme ozdobené sypanou skořicí.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Irish Coffee
postup
Okraj sklenky obalíme v cukru a vlijeme do ní whisky. Doplníme černou kávou a zamícháme. Ozdobíme šlehačkou.
Okraj sklenky obalíme v cukru a vlijeme do ní whisky. Doplníme černou kávou a zamícháme. Ozdobíme šlehačkou.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava