Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Garibaldi Cafée
Počet nalezených nápojů: 16 (1 - 10)
Amaretto Coffee
postup
Do šálku nalijeme tmavou horkou kávu a vmícháme likérem Amaretto. Na vrch dáme šlehačku.
Do šálku nalijeme tmavou horkou kávu a vmícháme likérem Amaretto. Na vrch dáme šlehačku.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Barcarola
postup
V šejkru s ledem protřepeme všechny ingredience. Přes sítko nalijeme do tumbleru, přidáme pár kostek ledu a ozdobíme plátkem pomeranče.
V šejkru s ledem protřepeme všechny ingredience. Přes sítko nalijeme do tumbleru, přidáme pár kostek ledu a ozdobíme plátkem pomeranče.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Cafe Pucci
postup
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Frappe Café De Paris
ingredience
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
postup
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
kategorie nealko
příprava tepelná příprava
Italská Káva
postup
Amaretto, cukr a kávu důkladně mícháme v předehřáté punčové sklenici dokud se cukr nerozpustí. Nápoj ozdobíme čepicí šlehačky.
Amaretto, cukr a kávu důkladně mícháme v předehřáté punčové sklenici dokud se cukr nerozpustí. Nápoj ozdobíme čepicí šlehačky.
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Kouzelník
postup
Do míchací sklenice s ledem nalijeme všechny suroviny a promícháme lžící. Přes sítko slijeme do koktejlky a zasypeme instantní kávou.
Do míchací sklenice s ledem nalijeme všechny suroviny a promícháme lžící. Přes sítko slijeme do koktejlky a zasypeme instantní kávou.
kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava míchací sklenice
Nes Cabana
ingredience
tequila stříbrná 4 cl
káva Nescafé Frappé 6 cl
ananasový džus 4 cl
smetana 2 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr 1 lžička
tequila stříbrná 4 cl
káva Nescafé Frappé 6 cl
ananasový džus 4 cl
smetana 2 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr 1 lžička
postup
Sklo naplníme do 2/3 ledem. Do šejkru vložíme led a všechny ingredience. Důkladně protřepeme a scedíme do předem připraveného poháru. Podáváme se slámkou.
Sklo naplníme do 2/3 ledem. Do šejkru vložíme led a všechny ingredience. Důkladně protřepeme a scedíme do předem připraveného poháru. Podáváme se slámkou.
sklo velký tumbler
příprava šejkr