Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Burgundský Grog
Počet nalezených nápojů: 39 (1 - 10)
Acapulco #2
ingredience
rum světlý Bacardi 4 cl
Triple Sec 1 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
bílek 1 lžička
cukr 1 lžička
rum světlý Bacardi 4 cl
Triple Sec 1 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
bílek 1 lžička
cukr 1 lžička
postup
Do šejkru vložíme několik kostek ledu, přidáme uvedené suroviny a důkladně protřepeme. Nalijeme s ledem do tumbleru a ozdobíme snítkou máty.
Do šejkru vložíme několik kostek ledu, přidáme uvedené suroviny a důkladně protřepeme. Nalijeme s ledem do tumbleru a ozdobíme snítkou máty.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Ananasová Bowle
ingredience
víno bílé 3 l
víno červené 0,7 l
šampaňské 0,7 l
slivovice 5 cl
ananas kompot 1 konzerva
cukr 250 g
víno bílé 3 l
víno červené 0,7 l
šampaňské 0,7 l
slivovice 5 cl
ananas kompot 1 konzerva
cukr 250 g
postup
Ananas rozkrájíme na dvoucentimetrové kousky, dáme do mísy, přelijeme ananasovou šťávou a slivovicí a necháme 2 hodiny v ledničce. Do mísy na bowli dáme cukr, nalijeme litr bílého vína a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme vychlazený ananas, dolijeme bílým i červeným vínem a šampaňským. Ihned podáváme.
Ananas rozkrájíme na dvoucentimetrové kousky, dáme do mísy, přelijeme ananasovou šťávou a slivovicí a necháme 2 hodiny v ledničce. Do mísy na bowli dáme cukr, nalijeme litr bílého vína a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme vychlazený ananas, dolijeme bílým i červeným vínem a šampaňským. Ihned podáváme.
kategorie bowles
Boston Sour
postup
Všechny ingredience spojíme v šejkru, přidáme drcený led a protřepeme. Přecedíme do vychlazené sklenice a ozdobíme plátkem citronu a koktejlovou třešničkou.
Všechny ingredience spojíme v šejkru, přidáme drcený led a protřepeme. Přecedíme do vychlazené sklenice a ozdobíme plátkem citronu a koktejlovou třešničkou.
sklo vinná sklenka
příprava šejkr
Brandy Crusta
postup
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru dáme hodně ledu, přidáme uvedené ingredience a důkladně protřepeme. Nalijeme do předem připravené sklenky.
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru dáme hodně ledu, přidáme uvedené ingredience a důkladně protřepeme. Nalijeme do předem připravené sklenky.
kategorie crustas
sklo vinná sklenka
příprava šejkr
Cejlon
ingredience
pomerančový džus 8 cl
ananasový džus 4 cl
citronová šťáva 4 cl
čaj cejlonský studený 4 cl
cukr moučkový 1 lžička
pomerančový džus 8 cl
ananasový džus 4 cl
citronová šťáva 4 cl
čaj cejlonský studený 4 cl
cukr moučkový 1 lžička
postup
V šejkru protřepeme s ledem předepsané ingredience a slijeme do tumbleru. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče.
V šejkru protřepeme s ledem předepsané ingredience a slijeme do tumbleru. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče.
kategorie nealko
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Champagne Crusta
ingredience
šampaňské na dolití
Maraschino 3 střiky
Angostura 2 střiky
citronová šťáva 4 cl
cukr 2 lžičky
šampaňské na dolití
Maraschino 3 střiky
Angostura 2 střiky
citronová šťáva 4 cl
cukr 2 lžičky
postup
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru dáme hodně ledu, přidáme citronovou šťávu, cukr, stříkneme maraschino a angosturu a protřepeme.
Nalijeme do předem připravené sklenky, doplníme šampaňským a zamícháme.
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru dáme hodně ledu, přidáme citronovou šťávu, cukr, stříkneme maraschino a angosturu a protřepeme.
Nalijeme do předem připravené sklenky, doplníme šampaňským a zamícháme.
kategorie crustas
sklo vinná sklenka
příprava šejkr
Citronová Bowle
postup
Víno nalijeme do teriny (mísy na přípravu bowle). Přidáme cukr, kůru z dokonale očištěných, kartáčkem odrhnutých citronů. Mísu přikryjeme víkem, vložíme do chladničky a nejméně den chladíme. Víno občas zamícháme, aby se cukr dokonale rozpustil. Před podáváním bowli dochutíme citronovou šťávou, zalijeme ji sodovkou a promícháme. Servírujeme naběračkou do sklenek na bowli.
Víno nalijeme do teriny (mísy na přípravu bowle). Přidáme cukr, kůru z dokonale očištěných, kartáčkem odrhnutých citronů. Mísu přikryjeme víkem, vložíme do chladničky a nejméně den chladíme. Víno občas zamícháme, aby se cukr dokonale rozpustil. Před podáváním bowli dochutíme citronovou šťávou, zalijeme ji sodovkou a promícháme. Servírujeme naběračkou do sklenek na bowli.
kategorie bowles
Claret Cobbler
postup
Vysokou sklenici naplníme drceným ledem, přidáme uvedené suroviny a promícháme. Doplníme drceným ledem a ozdobíme plátkem pomeranče a citronu.
Vysokou sklenici naplníme drceným ledem, přidáme uvedené suroviny a promícháme. Doplníme drceným ledem a ozdobíme plátkem pomeranče a citronu.
kategorie cobblers
příprava straight way