Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Šupito Presto
Počet nalezených nápojů: 21 (1 - 10)
Amaretto Coffee
postup
Do šálku nalijeme tmavou horkou kávu a vmícháme likérem Amaretto. Na vrch dáme šlehačku.
Do šálku nalijeme tmavou horkou kávu a vmícháme likérem Amaretto. Na vrch dáme šlehačku.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Anýzovka Special
ingredience
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
postup
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.
příprava tepelná příprava
Brandy Blazer
postup
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Bull's Milk
postup
Předepsané ingredience dobře promícháme s drceným ledem v míchací sklenici. Nápoj přelijeme do tumbleru a posypeme muškátovým oříškem.
Předepsané ingredience dobře promícháme s drceným ledem v míchací sklenici. Nápoj přelijeme do tumbleru a posypeme muškátovým oříškem.
sklo malý tumbler
příprava míchací sklenice
Coco Mo
postup
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s čokoládou a kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s čokoládou a kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.
příprava tepelná příprava
Cognac Egg-nogg
postup
V punčovém poháru rozmícháme 2 žloutky s cukrem. Přilijeme horké mléko a koňak. Navrch nastrouháme muškátový oříšek.
V punčovém poháru rozmícháme 2 žloutky s cukrem. Přilijeme horké mléko a koňak. Navrch nastrouháme muškátový oříšek.
kategorie egg-noggs
sklo punčový pohár
příprava straight way
Cran Nero Cafe
postup
Okraj sklenky navlhčíme plátkem pomeranče a vytvoříme cukrovou krustu. Do sklenky nalijeme vodku, zapálíme a necháme hořet, dokud cukr nezačne skelnatět. Přidáme kávu a vanilkový sirup. Zamícháme a ozdobíme šlehačkou.
Okraj sklenky navlhčíme plátkem pomeranče a vytvoříme cukrovou krustu. Do sklenky nalijeme vodku, zapálíme a necháme hořet, dokud cukr nezačne skelnatět. Přidáme kávu a vanilkový sirup. Zamícháme a ozdobíme šlehačkou.
příprava tepelná příprava
Cream Touch
ingredience
Whisky Cream Stock 3 cl
vaječný likér Božkov 1 cl
brandy Original Stock 1 cl
smetana 2 cl
muškátový oříšek
Whisky Cream Stock 3 cl
vaječný likér Božkov 1 cl
brandy Original Stock 1 cl
smetana 2 cl
muškátový oříšek