Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Ice Fernet
Počet nalezených nápojů: 17 (1 - 10)
Amaretto Choco Cream
ingredience
Amaretto 3 cl
Kahlúa 3 cl
čokoládový sirup 3 cl
zmrzlina vanilková 2 kopečky
šlehačka na ozdobu
Amaretto 3 cl
Kahlúa 3 cl
čokoládový sirup 3 cl
zmrzlina vanilková 2 kopečky
šlehačka na ozdobu
postup
Všechny suroviny kromě šlehačky zpracujeme v mixéru. Přelijeme do sklenky s ledem a ozdobíme šlehačkou.
Všechny suroviny kromě šlehačky zpracujeme v mixéru. Přelijeme do sklenky s ledem a ozdobíme šlehačkou.
sklo šampaňská miska
příprava mixér
Amaretto Coffee
postup
Do šálku nalijeme tmavou horkou kávu a vmícháme likérem Amaretto. Na vrch dáme šlehačku.
Do šálku nalijeme tmavou horkou kávu a vmícháme likérem Amaretto. Na vrch dáme šlehačku.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Cafe Pucci
postup
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Coco Mo
postup
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s čokoládou a kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s čokoládou a kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.
příprava tepelná příprava
Cran Nero Cafe
postup
Okraj sklenky navlhčíme plátkem pomeranče a vytvoříme cukrovou krustu. Do sklenky nalijeme vodku, zapálíme a necháme hořet, dokud cukr nezačne skelnatět. Přidáme kávu a vanilkový sirup. Zamícháme a ozdobíme šlehačkou.
Okraj sklenky navlhčíme plátkem pomeranče a vytvoříme cukrovou krustu. Do sklenky nalijeme vodku, zapálíme a necháme hořet, dokud cukr nezačne skelnatět. Přidáme kávu a vanilkový sirup. Zamícháme a ozdobíme šlehačkou.
příprava tepelná příprava
Eldorado
ingredience
rum světlý 4 cl
kakaový likér hnědý 2 cl
vaječný likér 2 cl
kokos strouhaný 1 lžička
čokoláda strouhaná 1/2 lžičky
rum světlý 4 cl
kakaový likér hnědý 2 cl
vaječný likér 2 cl
kokos strouhaný 1 lžička
čokoláda strouhaná 1/2 lžičky
Farizej
postup
Rum ohřejeme a nalijeme do předehřátého poháru. Přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Dolijeme kávou a ozdobíme šlehačkou.
Rum ohřejeme a nalijeme do předehřátého poháru. Přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Dolijeme kávou a ozdobíme šlehačkou.
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Galliano Hot Shot
ingredience
Galliano 2 cl
káva horká 2 cl
šlehačka na ozdobení
Galliano 2 cl
káva horká 2 cl
šlehačka na ozdobení
postup
Do sklenky nalijeme Galliano a kávu. Nápoj ozdobíme šlehačkou.
Do sklenky nalijeme Galliano a kávu. Nápoj ozdobíme šlehačkou.
sklo panák
Irish Coffee
postup
Okraj sklenky obalíme v cukru a vlijeme do ní whisky. Doplníme černou kávou a zamícháme. Ozdobíme šlehačkou.
Okraj sklenky obalíme v cukru a vlijeme do ní whisky. Doplníme černou kávou a zamícháme. Ozdobíme šlehačkou.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Italská Káva
postup
Amaretto, cukr a kávu důkladně mícháme v předehřáté punčové sklenici dokud se cukr nerozpustí. Nápoj ozdobíme čepicí šlehačky.
Amaretto, cukr a kávu důkladně mícháme v předehřáté punčové sklenici dokud se cukr nerozpustí. Nápoj ozdobíme čepicí šlehačky.
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava