Podobné míchané nápoje
Shodnost 3 ingrediencí s nápojem Harvard
Počet nalezených nápojů: 8 (1 - 8)
Champagne Cocktail
postup
Na dno poháru vložíme kostku cukr zastříknutou angosturou. Zalijeme brandy a šampaňským. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče a koktejlovou třešničkou.
Na dno poháru vložíme kostku cukr zastříknutou angosturou. Zalijeme brandy a šampaňským. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče a koktejlovou třešničkou.
sklo šampaňský pohár
příprava straight way
Champagne Crusta
ingredience
šampaňské na dolití
Maraschino 3 střiky
Angostura 2 střiky
citronová šťáva 4 cl
cukr 2 lžičky
šampaňské na dolití
Maraschino 3 střiky
Angostura 2 střiky
citronová šťáva 4 cl
cukr 2 lžičky
postup
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru dáme hodně ledu, přidáme citronovou šťávu, cukr, stříkneme maraschino a angosturu a protřepeme.
Nalijeme do předem připravené sklenky, doplníme šampaňským a zamícháme.
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru dáme hodně ledu, přidáme citronovou šťávu, cukr, stříkneme maraschino a angosturu a protřepeme.
Nalijeme do předem připravené sklenky, doplníme šampaňským a zamícháme.
kategorie crustas
sklo vinná sklenka
příprava šejkr
Chocolate Soldier
postup
Předepsané suroviny promícháme s ledem v míchací sklenici a scedíme do koktejlky.
Předepsané suroviny promícháme s ledem v míchací sklenici a scedíme do koktejlky.
kategorie cocktails
sklo koktejlka
příprava míchací sklenice
Cognac Grog
ingredience
koňak 6 cl
voda na dolití
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
skořice
koňak 6 cl
voda na dolití
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
skořice
postup
Do ohnivzdorné nádoby vložíme předepsané a zahřejeme k varu. Nápoj přecedíme do poháru a ozdobíme plátkem citronu.
Do ohnivzdorné nádoby vložíme předepsané a zahřejeme k varu. Nápoj přecedíme do poháru a ozdobíme plátkem citronu.
kategorie grogs
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Columbia
ingredience
brandy 6 cl
vermut bílý 3 cl
Angostura 1 kapka
citronová šťáva 1 lžička
grenadina 1 lžička
brandy 6 cl
vermut bílý 3 cl
Angostura 1 kapka
citronová šťáva 1 lžička
grenadina 1 lžička
Gin Crusta
postup
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru dáme hodně ledu, přidáme předepsané suroviny a důkladně protřepeme. Nalijeme do předem připravené sklenky.
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru dáme hodně ledu, přidáme předepsané suroviny a důkladně protřepeme. Nalijeme do předem připravené sklenky.
kategorie crustas
sklo vinná sklenka
příprava šejkr
Pařížský Punč
postup
Všechny ingredience zahříváme za stálého míchání dokud se cukr nerozpustí, ale nenecháme dojít k varu.
Všechny ingredience zahříváme za stálého míchání dokud se cukr nerozpustí, ale nenecháme dojít k varu.
kategorie punches
příprava tepelná příprava
Shodnost 2 ingrediencí