Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Angkorský Punč
Počet nalezených nápojů: 16 (1 - 10)
Ananasova Bowle #2
postup
Vše smícháme dohromady v terině. Necháme hodinu vychladit a podáváme.
Vše smícháme dohromady v terině. Necháme hodinu vychladit a podáváme.
kategorie bowles
BLT
postup
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.
kategorie grogs
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Citronová Bowle
postup
Víno nalijeme do teriny (mísy na přípravu bowle). Přidáme cukr, kůru z dokonale očištěných, kartáčkem odrhnutých citronů. Mísu přikryjeme víkem, vložíme do chladničky a nejméně den chladíme. Víno občas zamícháme, aby se cukr dokonale rozpustil. Před podáváním bowli dochutíme citronovou šťávou, zalijeme ji sodovkou a promícháme. Servírujeme naběračkou do sklenek na bowli.
Víno nalijeme do teriny (mísy na přípravu bowle). Přidáme cukr, kůru z dokonale očištěných, kartáčkem odrhnutých citronů. Mísu přikryjeme víkem, vložíme do chladničky a nejméně den chladíme. Víno občas zamícháme, aby se cukr dokonale rozpustil. Před podáváním bowli dochutíme citronovou šťávou, zalijeme ji sodovkou a promícháme. Servírujeme naběračkou do sklenek na bowli.
kategorie bowles
Cognac Grog
ingredience
koňak 6 cl
voda na dolití
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
skořice
koňak 6 cl
voda na dolití
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
skořice
postup
Do ohnivzdorné nádoby vložíme předepsané a zahřejeme k varu. Nápoj přecedíme do poháru a ozdobíme plátkem citronu.
Do ohnivzdorné nádoby vložíme předepsané a zahřejeme k varu. Nápoj přecedíme do poháru a ozdobíme plátkem citronu.
kategorie grogs
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Gin Grog
ingredience
gin 6 cl
voda na dolití
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
skořice
gin 6 cl
voda na dolití
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
skořice
postup
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme gin a vodu, přidáme citronovou šťávu, cukr, dva hřebíčky a kousek skořice. Ohřejeme k varu a přecedíme do poháru. Ozdobíme plátkem citronu.
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme gin a vodu, přidáme citronovou šťávu, cukr, dva hřebíčky a kousek skořice. Ohřejeme k varu a přecedíme do poháru. Ozdobíme plátkem citronu.
kategorie grogs
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Helvetia Fizz
ingredience
třešňovice 5 cl
smetana 5 cl
citronová šťáva z 1 citronu
cukr 1 lžička
bílek
soda na dolití
třešňovice 5 cl
smetana 5 cl
citronová šťáva z 1 citronu
cukr 1 lžička
bílek
soda na dolití
postup
Do šejkru vložíme led a uvedené ingredience kromě sody. Důkladně protřepeme a nalijeme do sklenky. Doplníme sodou.
Do šejkru vložíme led a uvedené ingredience kromě sody. Důkladně protřepeme a nalijeme do sklenky. Doplníme sodou.
kategorie fizzes
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Hot Buttered Rum
postup
Uvaříme vodu. Do sklenky dáme cukr a vařící vodu a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme rum a máslo a opět mícháme do rozpuštění másla. Ihned podáváme.
Uvaříme vodu. Do sklenky dáme cukr a vařící vodu a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme rum a máslo a opět mícháme do rozpuštění másla. Ihned podáváme.
kategorie grogs
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Imperial Crusta
postup
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru vložíme několik kostek ledu, přidáme uvedené ingredience a protřepeme. Přes strainer nalijeme do připravené sklenky. Do nápoje vložíme třešničku a zavěsíme plátek pomeranče.
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru vložíme několik kostek ledu, přidáme uvedené ingredience a protřepeme. Přes strainer nalijeme do připravené sklenky. Do nápoje vložíme třešničku a zavěsíme plátek pomeranče.
kategorie crustas
sklo vinná sklenka
příprava šejkr
Jahodová Bowle
postup
Do mísy dáme cukr, přilijeme 1 litr vína a mícháme, dokud se cukr úplně nerozpustí. Přidáme jahody a necháme mísu asi hodinu v ledničce. Přilijeme zbytek vína a nakonec vychlazené šampaňské.
Do mísy dáme cukr, přilijeme 1 litr vína a mícháme, dokud se cukr úplně nerozpustí. Přidáme jahody a necháme mísu asi hodinu v ledničce. Přilijeme zbytek vína a nakonec vychlazené šampaňské.
kategorie bowles
Kladivo Na Čarodejnice
postup
Nalijeme do půlitru rum a dolijeme vařicí vodou. Podle chuti dosladíme. Pijeme až padneme.
Nalijeme do půlitru rum a dolijeme vařicí vodou. Podle chuti dosladíme. Pijeme až padneme.
kategorie grogs
sklo pivní pohár
příprava tepelná příprava