Podobné míchané nápoje
Shodnost 3 ingrediencí s nápojem South Cofee
Počet nalezených nápojů: 5 (1 - 5)
Cafe Pucci
postup
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Frappe Café De Paris
ingredience
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
postup
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
kategorie nealko
příprava tepelná příprava
Jamaica Egg Cream
ingredience
rum tmavý 6 cl
gin 3 cl
smetana 3 cl
citronová šťáva 1 lžíce
cukr 1 lžička
soda na dolití
rum tmavý 6 cl
gin 3 cl
smetana 3 cl
citronová šťáva 1 lžíce
cukr 1 lžička
soda na dolití
postup
Všechny suroviny kromě sody nalijeme do šejkru, přidáme drcený led a protřepeme. Přes sítko přecedíme do vychlazeného tumbleru, doplníme sodou a jemně zamícháme.
Všechny suroviny kromě sody nalijeme do šejkru, přidáme drcený led a protřepeme. Přes sítko přecedíme do vychlazeného tumbleru, doplníme sodou a jemně zamícháme.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Nes Cabana
ingredience
tequila stříbrná 4 cl
káva Nescafé Frappé 6 cl
ananasový džus 4 cl
smetana 2 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr 1 lžička
tequila stříbrná 4 cl
káva Nescafé Frappé 6 cl
ananasový džus 4 cl
smetana 2 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr 1 lžička
postup
Sklo naplníme do 2/3 ledem. Do šejkru vložíme led a všechny ingredience. Důkladně protřepeme a scedíme do předem připraveného poháru. Podáváme se slámkou.
Sklo naplníme do 2/3 ledem. Do šejkru vložíme led a všechny ingredience. Důkladně protřepeme a scedíme do předem připraveného poháru. Podáváme se slámkou.
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Vítr Od Buchlova
postup
Šejkr naplníme do třetiny ledem, přidáme uvedené suroviny kromě šlehačky a důkladně protřepeme. Scedíme do poháru a ozdobíme šlehačkou.
Šejkr naplníme do třetiny ledem, přidáme uvedené suroviny kromě šlehačky a důkladně protřepeme. Scedíme do poháru a ozdobíme šlehačkou.
sklo šampaňský pohár
příprava šejkr