Podobné míchané nápoje
Shodnost 2 ingrediencí s nápojem Italská Káva
Počet nalezených nápojů: 15 (1 - 10)
Amaretto Choco Cream
ingredience
Amaretto 3 cl
Kahlúa 3 cl
čokoládový sirup 3 cl
zmrzlina vanilková 2 kopečky
šlehačka na ozdobu
Amaretto 3 cl
Kahlúa 3 cl
čokoládový sirup 3 cl
zmrzlina vanilková 2 kopečky
šlehačka na ozdobu
postup
Všechny suroviny kromě šlehačky zpracujeme v mixéru. Přelijeme do sklenky s ledem a ozdobíme šlehačkou.
Všechny suroviny kromě šlehačky zpracujeme v mixéru. Přelijeme do sklenky s ledem a ozdobíme šlehačkou.
sklo šampaňská miska
příprava mixér
Anýzovka Special
ingredience
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
postup
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.
příprava tepelná příprava
Brandy Blazer
postup
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Coco Mo
postup
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s čokoládou a kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s čokoládou a kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.
příprava tepelná příprava
Cran Nero Cafe
postup
Okraj sklenky navlhčíme plátkem pomeranče a vytvoříme cukrovou krustu. Do sklenky nalijeme vodku, zapálíme a necháme hořet, dokud cukr nezačne skelnatět. Přidáme kávu a vanilkový sirup. Zamícháme a ozdobíme šlehačkou.
Okraj sklenky navlhčíme plátkem pomeranče a vytvoříme cukrovou krustu. Do sklenky nalijeme vodku, zapálíme a necháme hořet, dokud cukr nezačne skelnatět. Přidáme kávu a vanilkový sirup. Zamícháme a ozdobíme šlehačkou.
příprava tepelná příprava
Frappe Café De Paris
ingredience
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
postup
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
kategorie nealko
příprava tepelná příprava
Galliano Hot Shot
ingredience
Galliano 2 cl
káva horká 2 cl
šlehačka na ozdobení
Galliano 2 cl
káva horká 2 cl
šlehačka na ozdobení
postup
Do sklenky nalijeme Galliano a kávu. Nápoj ozdobíme šlehačkou.
Do sklenky nalijeme Galliano a kávu. Nápoj ozdobíme šlehačkou.
sklo panák
Garibaldi Cafée
postup
Do sklenice naplněné z poloviny ledem postupně vlijeme všechny tekuté ingredience a dobře promícháme. Na led na hladině pak nasypeme lžičku instantní kávy. Podáváme s míchátkem, brčkem a na koktejlovém ubrousku. Pro zesílení nápoje můžeme přidat 4 cl neutální lihoviny jako je vodka nebo gin. Podáváme spíše jako digestiv.
Do sklenice naplněné z poloviny ledem postupně vlijeme všechny tekuté ingredience a dobře promícháme. Na led na hladině pak nasypeme lžičku instantní kávy. Podáváme s míchátkem, brčkem a na koktejlovém ubrousku. Pro zesílení nápoje můžeme přidat 4 cl neutální lihoviny jako je vodka nebo gin. Podáváme spíše jako digestiv.
sklo old fashioned
příprava straight way
Ice Fernet
ingredience
Fernet 2 cl
vaječný likér 2 cl
káva studená
zmrzlina vanilková 1 kopeček
šlehačka
čokoláda strouhaná
Fernet 2 cl
vaječný likér 2 cl
káva studená
zmrzlina vanilková 1 kopeček
šlehačka
čokoláda strouhaná
postup
Do sklenice vložíme led, přidáme fernet, vaječný likér a kopeček zmrzliny. Nápoj zalijeme kávou, ozdobíme šlehačkou a strouhanou čokoládou.
Do sklenice vložíme led, přidáme fernet, vaječný likér a kopeček zmrzliny. Nápoj zalijeme kávou, ozdobíme šlehačkou a strouhanou čokoládou.
příprava straight way
Mexican Coffee
postup
Do sklenky nalijeme tequilu a likér, dolijeme horkou kávu a zamícháme. Nápoj ozdobíme šlehačkou a posypeme skořicí.
Do sklenky nalijeme tequilu a likér, dolijeme horkou kávu a zamícháme. Nápoj ozdobíme šlehačkou a posypeme skořicí.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Shodnost 3 ingrediencí