Podobné míchané nápoje
Shodnost 3 ingrediencí s nápojem Russian Tea
Počet nalezených nápojů: 17 (1 - 10)
Burgundský Grog
ingredience
víno červené 8 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
citronová kůra
víno červené 8 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
citronová kůra
postup
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme víno, přidáme citronovou šťávu, cukr, dva hřebíčky a kousek citronové kůry. Ohřejeme k varu a přecedíme do poháru. Ozdobíme plátkem citronu.
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme víno, přidáme citronovou šťávu, cukr, dva hřebíčky a kousek citronové kůry. Ohřejeme k varu a přecedíme do poháru. Ozdobíme plátkem citronu.
kategorie grogs
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Casablanca
postup
Do šejkru s několika kostkami ledu dáme uvedené suroviny a důkladně protřepeme. Tumbler naplníme do poloviny drceným ledem a nalijeme do něj přes sítko obsah šejkru.
Do šejkru s několika kostkami ledu dáme uvedené suroviny a důkladně protřepeme. Tumbler naplníme do poloviny drceným ledem a nalijeme do něj přes sítko obsah šejkru.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Creamy Screwdriver
postup
Všechny ingredience zmixujeme s drceným ledem do hladka. Podáváme v tumbleru.
Všechny ingredience zmixujeme s drceným ledem do hladka. Podáváme v tumbleru.
sklo velký tumbler
příprava mixér
Derby Daiquiri
postup
Předepsané suroviny vložíme do mixéru s drceným ledem a mixujeme do hladka. Podáváme ve vychlazené sklence.
Předepsané suroviny vložíme do mixéru s drceným ledem a mixujeme do hladka. Podáváme ve vychlazené sklence.
sklo šampaňský pohár
příprava mixér
Frappe Café De Paris
ingredience
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
postup
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
kategorie nealko
příprava tepelná příprava
Greek Doctor
postup
Všechny ingredience s ledem protřepeme v šejkru.
Přecedíme do tumbleru, přidáme led a ozdobíme řezem limetky.
Všechny ingredience s ledem protřepeme v šejkru.
Přecedíme do tumbleru, přidáme led a ozdobíme řezem limetky.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Hawaiian Vodka
ingredience
vodka 6 cl
ananasový džus 2 cl
citronová šťáva z 1 citronu
pomerančová šťáva z 1 pomeranče
grenadina 1 lžička
vodka 6 cl
ananasový džus 2 cl
citronová šťáva z 1 citronu
pomerančová šťáva z 1 pomeranče
grenadina 1 lžička
postup
Do šejkru umístíme několik kostek ledu. Všechny suroviny nalijeme přes led do šejkru a protřepeme. Přes sítko přecedíme do tumbleru a ozdobíme plátkem citronu.
Do šejkru umístíme několik kostek ledu. Všechny suroviny nalijeme přes led do šejkru a protřepeme. Přes sítko přecedíme do tumbleru a ozdobíme plátkem citronu.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Indiana
ingredience
rum světlý 20 cl
ananasový džus 25 cl
pomerančový džus 50 cl
čaj černý 50 cl
citronová šťáva ze 3 citronů
rum světlý 20 cl
ananasový džus 25 cl
pomerančový džus 50 cl
čaj černý 50 cl
citronová šťáva ze 3 citronů
postup
Nastrouháme kůru ze tří chemicky neošetřených citronů a necháme ji 20 minut vařit ve vodě. Přilijeme 50 cl vroucího černého čaje a necháme zchladnout. Poté směs přelijeme do punčové mísy a přidáme ostatní ingredience. Promícháme a uložíme v chladnu. Podáváme ve sklenicích s ledem.
Nastrouháme kůru ze tří chemicky neošetřených citronů a necháme ji 20 minut vařit ve vodě. Přilijeme 50 cl vroucího černého čaje a necháme zchladnout. Poté směs přelijeme do punčové mísy a přidáme ostatní ingredience. Promícháme a uložíme v chladnu. Podáváme ve sklenicích s ledem.
kategorie punches
příprava tepelná příprava
Jelínkovy Parohy
ingredience
vodka Jelínek 2 cl
meruňkovice Jelínek 2 cl
pomerančový džus 12 cl
citronová šťáva 1 cl
grenadina 1 cl
vodka Jelínek 2 cl
meruňkovice Jelínek 2 cl
pomerančový džus 12 cl
citronová šťáva 1 cl
grenadina 1 cl
postup
Všechny suroviny kromě grenadiny protřepeme v šejkru. Slijeme do tumbleru s několika kostkami ledu a opatrně nalijeme grenadinu. Nápoj ozdobíme plátky citronu a kiwi a koktejlovou třešní.
Všechny suroviny kromě grenadiny protřepeme v šejkru. Slijeme do tumbleru s několika kostkami ledu a opatrně nalijeme grenadinu. Nápoj ozdobíme plátky citronu a kiwi a koktejlovou třešní.
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Shodnost 2 ingrediencí