Recepty podle ingrediencí
káva
Počet nalezených nápojů: 24 (11 - 20)
Garibaldi Cafée
postup
Do sklenice naplněné z poloviny ledem postupně vlijeme všechny tekuté ingredience a dobře promícháme. Na led na hladině pak nasypeme lžičku instantní kávy. Podáváme s míchátkem, brčkem a na koktejlovém ubrousku. Pro zesílení nápoje můžeme přidat 4 cl neutální lihoviny jako je vodka nebo gin. Podáváme spíše jako digestiv.
Do sklenice naplněné z poloviny ledem postupně vlijeme všechny tekuté ingredience a dobře promícháme. Na led na hladině pak nasypeme lžičku instantní kávy. Podáváme s míchátkem, brčkem a na koktejlovém ubrousku. Pro zesílení nápoje můžeme přidat 4 cl neutální lihoviny jako je vodka nebo gin. Podáváme spíše jako digestiv.
sklo old fashioned
příprava straight way
Ice Fernet
ingredience
Fernet 2 cl
vaječný likér 2 cl
káva studená
zmrzlina vanilková 1 kopeček
šlehačka
čokoláda strouhaná
Fernet 2 cl
vaječný likér 2 cl
káva studená
zmrzlina vanilková 1 kopeček
šlehačka
čokoláda strouhaná
postup
Do sklenice vložíme led, přidáme fernet, vaječný likér a kopeček zmrzliny. Nápoj zalijeme kávou, ozdobíme šlehačkou a strouhanou čokoládou.
Do sklenice vložíme led, přidáme fernet, vaječný likér a kopeček zmrzliny. Nápoj zalijeme kávou, ozdobíme šlehačkou a strouhanou čokoládou.
příprava straight way
Irish Coffee
postup
Okraj sklenky obalíme v cukru a vlijeme do ní whisky. Doplníme černou kávou a zamícháme. Ozdobíme šlehačkou.
Okraj sklenky obalíme v cukru a vlijeme do ní whisky. Doplníme černou kávou a zamícháme. Ozdobíme šlehačkou.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Italská Káva
postup
Amaretto, cukr a kávu důkladně mícháme v předehřáté punčové sklenici dokud se cukr nerozpustí. Nápoj ozdobíme čepicí šlehačky.
Amaretto, cukr a kávu důkladně mícháme v předehřáté punčové sklenici dokud se cukr nerozpustí. Nápoj ozdobíme čepicí šlehačky.
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Mexican Coffee
postup
Do sklenky nalijeme tequilu a likér, dolijeme horkou kávu a zamícháme. Nápoj ozdobíme šlehačkou a posypeme skořicí.
Do sklenky nalijeme tequilu a likér, dolijeme horkou kávu a zamícháme. Nápoj ozdobíme šlehačkou a posypeme skořicí.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Midnight In Malibu
postup
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.
Ve skleněném šálku smícháme Malibu s kávou. Nápoj dozdobíme šlehačkou.
příprava tepelná příprava
Nes Cabana
ingredience
tequila stříbrná 4 cl
káva Nescafé Frappé 6 cl
ananasový džus 4 cl
smetana 2 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr 1 lžička
tequila stříbrná 4 cl
káva Nescafé Frappé 6 cl
ananasový džus 4 cl
smetana 2 cl
citronová šťáva 1 cl
cukr 1 lžička
postup
Sklo naplníme do 2/3 ledem. Do šejkru vložíme led a všechny ingredience. Důkladně protřepeme a scedíme do předem připraveného poháru. Podáváme se slámkou.
Sklo naplníme do 2/3 ledem. Do šejkru vložíme led a všechny ingredience. Důkladně protřepeme a scedíme do předem připraveného poháru. Podáváme se slámkou.
sklo velký tumbler
příprava šejkr
Night Capp
postup
Do šálku nadávkujeme nejprve Becherovku, zalijeme ji horkou černou kávou, ohřátým mlékem a přidáme cukr. Navrch nasypeme nastrouhanou čokoládu.
Do šálku nadávkujeme nejprve Becherovku, zalijeme ji horkou černou kávou, ohřátým mlékem a přidáme cukr. Navrch nasypeme nastrouhanou čokoládu.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
« Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další »