Recepty podle ingrediencí
káva
Počet nalezených nápojů: 24 (21 - 24)
South Cofee
ingredience
rum tmavý 4 cl
vanilkový likér 2 cl
káva silná studená 4 cl
žloutek 1 ks
smetana sladká 1 střik
cukr moučkový 1 lžička
rum tmavý 4 cl
vanilkový likér 2 cl
káva silná studená 4 cl
žloutek 1 ks
smetana sladká 1 střik
cukr moučkový 1 lžička
postup
Do šejkru naplněného ledem nalijeme předepsané suroviny a energicky protřepeme. Přes sítko přecedíme do koktejlové sklenky a posypeme skořicí.
Do šejkru naplněného ledem nalijeme předepsané suroviny a energicky protřepeme. Přes sítko přecedíme do koktejlové sklenky a posypeme skořicí.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Šupito Presto
ingredience
Whisky Cream Stock 2 cl
káva horká 2 cl
šlehačka
cukr moučka
muškátový oříšek
Whisky Cream Stock 2 cl
káva horká 2 cl
šlehačka
cukr moučka
muškátový oříšek
postup
Do šejkru vložíme led a nalijeme whisky cream s kávou. Pořádně protřepeme a po nalití do sklenky nápoj ozdobíme šlehačkou a nastrouhaným muškátovým oříškem.
Do šejkru vložíme led a nalijeme whisky cream s kávou. Pořádně protřepeme a po nalití do sklenky nápoj ozdobíme šlehačkou a nastrouhaným muškátovým oříškem.
příprava tepelná příprava
Vítr Od Buchlova
postup
Šejkr naplníme do třetiny ledem, přidáme uvedené suroviny kromě šlehačky a důkladně protřepeme. Scedíme do poháru a ozdobíme šlehačkou.
Šejkr naplníme do třetiny ledem, přidáme uvedené suroviny kromě šlehačky a důkladně protřepeme. Scedíme do poháru a ozdobíme šlehačkou.
sklo šampaňský pohár
příprava šejkr
Zámecká Káva
postup
Likér, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme plátkem pomeranče.
Likér, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme plátkem pomeranče.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
« Předchozí | 1 | 2 | 3 |