Hopem za bar
Slovník barmana
Barové náčiní
Ingredience
Barové sklo
Kategorie míchaných nápojů
Způsob přípravy
Dekorace míchaných nápojů
Kvíz
Recepty na míchané nápoje
Prohlížení receptů
Vyhledávání receptů
Co skrývá můj bar
Moje oblíbené recepty
Pomocníci
Převodník jednotek
Moje oblíbené recepty
Co skrývá můj bar
Nápojový lístek
Odkazy
Webové stránky
Publikace
Alkoholové zpravodajství
Bary
Diskuse
Zobrazit příspěvky
Hledání v diskusi
Úvod
O webu
Inzerce
Kontakt
Hopem za bar
»
Detail nápoje
Přihlášení
Detail nápoje
Tropical Cream
ingredience
Pisang Ambon
4 cl
rum světlý
Bacardi 2 cl
pomerančová šťáva 5 cl
smetana 2 cl
postup
Do šejkru s několika kostkami ledu dáme Pisang Ambon, rum, pomerančovou šťávu a sladkou smetanu a dobře protřepeme. Přelijeme přes sítko do koktejlky a ozdobíme snítkou máty.
kategorie
cocktails
sklo
koktejlka
příprava
šejkr
3
(hodnocen 2x)
ohodnotit
|
přidat do oblíbených
|
podobné nápoje