Detail nápoje
Waiting For Midnight
ingredience
vodka 6 cl
griotka 1 cl
grenadina 1 cl
Fernet 1 střik
pomerančový džus 8 cl
citronová šťáva 2 střiky
pomerančový džus na dolití
banán 1/2 nakrájený na kolečka
pomeranč 1/2 nakrájený na kousky
kiwi 1/2 nakrájené na kousky
vodka 6 cl
griotka 1 cl
grenadina 1 cl
Fernet 1 střik
pomerančový džus 8 cl
citronová šťáva 2 střiky
pomerančový džus na dolití
banán 1/2 nakrájený na kolečka
pomeranč 1/2 nakrájený na kousky
kiwi 1/2 nakrájené na kousky
postup
Do vychlazené sklenice na long drinky dáme vrstvu pomeranče, banánu a kiwi a ještě jednou všechny vrstvy zopakujeme. Na ovoce nalijeme grenadinu a griotku. Do šejkru dáme na led vodku, džus, citrónovou šťávu a Fernet a řádně promícháme. Opatrně přes sítko nalijeme do sklenice a dáváme pozor, abychom neporušili červenou vrstvu s ovocem. Dolijeme džusem, opět opatrně. Sklenici ozdobíme plátkem pomeranče, banánu a kouskem kiwi. Podáváme se slámkou a limonádovou lžičkou.
Do vychlazené sklenice na long drinky dáme vrstvu pomeranče, banánu a kiwi a ještě jednou všechny vrstvy zopakujeme. Na ovoce nalijeme grenadinu a griotku. Do šejkru dáme na led vodku, džus, citrónovou šťávu a Fernet a řádně promícháme. Opatrně přes sítko nalijeme do sklenice a dáváme pozor, abychom neporušili červenou vrstvu s ovocem. Dolijeme džusem, opět opatrně. Sklenici ozdobíme plátkem pomeranče, banánu a kouskem kiwi. Podáváme se slámkou a limonádovou lžičkou.
kategorie fancy drinks
sklo velký tumbler
příprava šejkr