Recepty podle ingrediencí
cukr
Počet nalezených nápojů: 102 (11 - 20)
Boston Sour
postup
Všechny ingredience spojíme v šejkru, přidáme drcený led a protřepeme. Přecedíme do vychlazené sklenice a ozdobíme plátkem citronu a koktejlovou třešničkou.
Všechny ingredience spojíme v šejkru, přidáme drcený led a protřepeme. Přecedíme do vychlazené sklenice a ozdobíme plátkem citronu a koktejlovou třešničkou.
sklo vinná sklenka
příprava šejkr
Brandy Blazer
postup
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
Do sklenky nalijeme předepsané ingredience a dobře promícháme. Ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Brandy Crusta
postup
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru dáme hodně ledu, přidáme uvedené ingredience a důkladně protřepeme. Nalijeme do předem připravené sklenky.
Na sklence vytvoříme cukrovou krustu. Do šejkru dáme hodně ledu, přidáme uvedené ingredience a důkladně protřepeme. Nalijeme do předem připravené sklenky.
kategorie crustas
sklo vinná sklenka
příprava šejkr
Bull's Milk
postup
Předepsané ingredience dobře promícháme s drceným ledem v míchací sklenici. Nápoj přelijeme do tumbleru a posypeme muškátovým oříškem.
Předepsané ingredience dobře promícháme s drceným ledem v míchací sklenici. Nápoj přelijeme do tumbleru a posypeme muškátovým oříškem.
sklo malý tumbler
příprava míchací sklenice
Burgundský Grog
ingredience
víno červené 8 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
citronová kůra
víno červené 8 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
cukr 2 lžičky
hřebíček 2 ks
citronová kůra
postup
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme víno, přidáme citronovou šťávu, cukr, dva hřebíčky a kousek citronové kůry. Ohřejeme k varu a přecedíme do poháru. Ozdobíme plátkem citronu.
Do ohnivzdorné nádoby nalijeme víno, přidáme citronovou šťávu, cukr, dva hřebíčky a kousek citronové kůry. Ohřejeme k varu a přecedíme do poháru. Ozdobíme plátkem citronu.
kategorie grogs
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Cafe Pucci
postup
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
Amaretto, rum a cukr promícháme v servírovací sklenici. Zalijeme horkou kávou a ozdobíme šlehačkou.
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Caipirinha
ingredience
Cachaca 5 cl
limetka 1 ks
cukr hnědý 2 lžičky
Cachaca 5 cl
limetka 1 ks
cukr hnědý 2 lžičky
postup
1 limetu nakrájíme na cca 8 dílků a vložíme na dno sklenice. Doplníme 2 čajovými lžičkami hnědého cukru a lžičkou podrtíme. Přidáme 5 cl cachaçy, doplníme drceným ledem a zamícháme.
1 limetu nakrájíme na cca 8 dílků a vložíme na dno sklenice. Doplníme 2 čajovými lžičkami hnědého cukru a lžičkou podrtíme. Přidáme 5 cl cachaçy, doplníme drceným ledem a zamícháme.
sklo malý tumbler
příprava straight way
Caipiroska
postup
Limetkové řezy rozmačkáme lžící s cukrem. Vložíme do sklenky, přidáme drcený led a zalijeme vodkou.
Limetkové řezy rozmačkáme lžící s cukrem. Vložíme do sklenky, přidáme drcený led a zalijeme vodkou.
sklo old fashioned
příprava straight way
Cejlon
ingredience
pomerančový džus 8 cl
ananasový džus 4 cl
citronová šťáva 4 cl
čaj cejlonský studený 4 cl
cukr moučkový 1 lžička
pomerančový džus 8 cl
ananasový džus 4 cl
citronová šťáva 4 cl
čaj cejlonský studený 4 cl
cukr moučkový 1 lžička
postup
V šejkru protřepeme s ledem předepsané ingredience a slijeme do tumbleru. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče.
V šejkru protřepeme s ledem předepsané ingredience a slijeme do tumbleru. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče.
kategorie nealko
sklo velký tumbler
příprava šejkr