Recepty podle ingrediencí
cukr
Počet nalezených nápojů: 102 (31 - 40)
Derby Daiquiri
postup
Předepsané suroviny vložíme do mixéru s drceným ledem a mixujeme do hladka. Podáváme ve vychlazené sklence.
Předepsané suroviny vložíme do mixéru s drceným ledem a mixujeme do hladka. Podáváme ve vychlazené sklence.
sklo šampaňský pohár
příprava mixér
Derby Fizz
ingredience
skotská whisky 6 cl
Triple Sec 1 lžička
citronová šťáva 1,5 cl
cukr 1/2 lžičky
vejce
soda na dolití
skotská whisky 6 cl
Triple Sec 1 lžička
citronová šťáva 1,5 cl
cukr 1/2 lžičky
vejce
soda na dolití
postup
Všechny ingredience kromě sody protřepeme s drceným ledem v šejkru. Přes sítko přecedíme do sklenky, doplníme sodou a zamícháme.
Všechny ingredience kromě sody protřepeme s drceným ledem v šejkru. Přes sítko přecedíme do sklenky, doplníme sodou a zamícháme.
kategorie fizzes
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Double Standard Sour
postup
Suroviny protřepeme v šejkru s drceným ledem. Přes sítko nalijeme do sklenky a ozdobíme plátkem pomeranče.
Suroviny protřepeme v šejkru s drceným ledem. Přes sítko nalijeme do sklenky a ozdobíme plátkem pomeranče.
sklo vinná sklenka
příprava šejkr
Farizej
postup
Rum ohřejeme a nalijeme do předehřátého poháru. Přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Dolijeme kávou a ozdobíme šlehačkou.
Rum ohřejeme a nalijeme do předehřátého poháru. Přidáme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí. Dolijeme kávou a ozdobíme šlehačkou.
sklo punčový pohár
příprava tepelná příprava
Fernetína
postup
Nakrájíme půlku citrónu na kostky, vložíme do sklenice, přidáme 3 lžičky cukru a vymacerujeme. Potom vše zasypeme ledovou tříští a přelijeme Fernetem Stockem. Nakonec drink zalijeme sodou.
Nakrájíme půlku citrónu na kostky, vložíme do sklenice, přidáme 3 lžičky cukru a vymacerujeme. Potom vše zasypeme ledovou tříští a přelijeme Fernetem Stockem. Nakonec drink zalijeme sodou.
sklo old fashioned
příprava straight way
Flying Scotsman
postup
Všechny suroviny vložíme do mixéru a mixujeme s drceným ledem do hladka. Nalijeme do vychlazené sklenky typu old fashioned.
Všechny suroviny vložíme do mixéru a mixujeme s drceným ledem do hladka. Nalijeme do vychlazené sklenky typu old fashioned.
sklo old fashioned
příprava mixér
Frappe Café De Paris
ingredience
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
káva silná 6 dl
skořice 2 ks
hřebíček 4 ks
nové koření 4
smetana 15 cl
cukr podle chuti
postup
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
Uvaříme velmi silnou kávu, asi dvakrát silnější než obvykle. Nalijeme do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Džbán včetně obsahu postavíme alespoň na hodinu do chladničky.
Po ochlazení obsah džbánu nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády. Servírujeme s brčkem dřív, než opadne pěna.
kategorie nealko
příprava tepelná příprava
Frozen Apple
postup
Všechny ingredience vložíme do mixéru a mixujeme s drceným ledem do hladka. Nalijeme do vychlazené sklenky a podáváme.
Všechny ingredience vložíme do mixéru a mixujeme s drceným ledem do hladka. Nalijeme do vychlazené sklenky a podáváme.
sklo old fashioned
příprava mixér
Gejzír
postup
Předepsané ingredience protřepeme s ledem v šejkru. Přes sítko nalijeme do sklenky obsahující několik kostkek ledu. Zastříkneme grapefruitovou kůrou a ozdobíme plátkem grapefruitu.
Předepsané ingredience protřepeme s ledem v šejkru. Přes sítko nalijeme do sklenky obsahující několik kostkek ledu. Zastříkneme grapefruitovou kůrou a ozdobíme plátkem grapefruitu.
sklo old fashioned
příprava šejkr
« Předchozí | 1 | .. | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 11 | Další »