Recepty podle ingrediencí
cukr
Počet nalezených nápojů: 102 (1 - 10)
Acapulco #2
ingredience
rum světlý Bacardi 4 cl
Triple Sec 1 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
bílek 1 lžička
cukr 1 lžička
rum světlý Bacardi 4 cl
Triple Sec 1 cl
citronová šťáva z 1/2 citronu
bílek 1 lžička
cukr 1 lžička
postup
Do šejkru vložíme několik kostek ledu, přidáme uvedené suroviny a důkladně protřepeme. Nalijeme s ledem do tumbleru a ozdobíme snítkou máty.
Do šejkru vložíme několik kostek ledu, přidáme uvedené suroviny a důkladně protřepeme. Nalijeme s ledem do tumbleru a ozdobíme snítkou máty.
sklo malý tumbler
příprava šejkr
Ananasová Bowle
ingredience
víno bílé 3 l
víno červené 0,7 l
šampaňské 0,7 l
slivovice 5 cl
ananas kompot 1 konzerva
cukr 250 g
víno bílé 3 l
víno červené 0,7 l
šampaňské 0,7 l
slivovice 5 cl
ananas kompot 1 konzerva
cukr 250 g
postup
Ananas rozkrájíme na dvoucentimetrové kousky, dáme do mísy, přelijeme ananasovou šťávou a slivovicí a necháme 2 hodiny v ledničce. Do mísy na bowli dáme cukr, nalijeme litr bílého vína a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme vychlazený ananas, dolijeme bílým i červeným vínem a šampaňským. Ihned podáváme.
Ananas rozkrájíme na dvoucentimetrové kousky, dáme do mísy, přelijeme ananasovou šťávou a slivovicí a necháme 2 hodiny v ledničce. Do mísy na bowli dáme cukr, nalijeme litr bílého vína a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme vychlazený ananas, dolijeme bílým i červeným vínem a šampaňským. Ihned podáváme.
kategorie bowles
Ananasova Bowle #2
postup
Vše smícháme dohromady v terině. Necháme hodinu vychladit a podáváme.
Vše smícháme dohromady v terině. Necháme hodinu vychladit a podáváme.
kategorie bowles
Angkorský Punč
ingredience
víno bílé přírodní 7 dcl
třešňovice 3 dcl
ananas kompot 1 velká konzerva
cukr vanilkový 2 sáčky
voda 2 dcl
víno bílé přírodní 7 dcl
třešňovice 3 dcl
ananas kompot 1 velká konzerva
cukr vanilkový 2 sáčky
voda 2 dcl
postup
Ananas nakrájíme na kousky, vložíme do smaltovaného nebo kameninového hrnce, přidáme ananasovou šťávu, víno, vanilkový cukr a sklenku studené vody. Vše uvedeme těsně pod bod varu. Stáhneme z ohně, dolijeme třešňovici a ihned podáváme.
Ananas nakrájíme na kousky, vložíme do smaltovaného nebo kameninového hrnce, přidáme ananasovou šťávu, víno, vanilkový cukr a sklenku studené vody. Vše uvedeme těsně pod bod varu. Stáhneme z ohně, dolijeme třešňovici a ihned podáváme.
kategorie punches
příprava tepelná příprava
Anýzovka Special
ingredience
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
koňak 4 cl
Pastis 2 cl
cukr moučkový 1 lžička
skořice 1 špetka
káva horká černá 1 velký šálek
postup
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.
Do teplovzdorné sklenice nalijeme předepsané ingredience a dobře zamícháme. Ihned podáváme.
příprava tepelná příprava
Bjork
postup
Do šampaňského poháru dáme 1 kostku cukru, přelijeme ji tequilou a dolijeme sektem.
Do šampaňského poháru dáme 1 kostku cukru, přelijeme ji tequilou a dolijeme sektem.
sklo šampaňský pohár
příprava straight way
BLT
postup
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.
Všechny ingredience nadávkujeme do šálku, zalijeme horkou vodou a zamícháme.
kategorie grogs
sklo irish coffee sklenka
příprava tepelná příprava
Blueberry Mojito
ingredience
rum světlý Bacardi Carta Blanca 4 cl
limetka 1 ks
máta peprná 10 lístků
cukr třtinový 3 lžičky
borůvky 10 kuliček
Mattoni 5 cl
rum světlý Bacardi Carta Blanca 4 cl
limetka 1 ks
máta peprná 10 lístků
cukr třtinový 3 lžičky
borůvky 10 kuliček
Mattoni 5 cl
postup
Do sklenice vložíme nakrájenou limetku, borůvky, mátu a třtinový cukr. Rozmačkáme, po okraj sklenice nasypeme drcený led. Nalijeme světlý rum a dolijeme Mattonkou.
Do sklenice vložíme nakrájenou limetku, borůvky, mátu a třtinový cukr. Rozmačkáme, po okraj sklenice nasypeme drcený led. Nalijeme světlý rum a dolijeme Mattonkou.
kategorie juleps
sklo velký tumbler
příprava straight way